Vinnare av Lucka 3 är utsedd!

Hemmaspa med kärlek för topp till tå är kanske det bästa sättet att koppla av och komma in i lite julstämning. Jag hoppas dagens vinnare kommer njuta till fullo av dessa underbara produkter!

Som jag längtade efter en härlig spakväll när jag läste alla era kommentarer. Idag är det storstädning på schemat inför julen men så fort det är klart och jag klätt granen ( som jag måste köpa först ) så kommer jag tappa upp ett härligt varmt bad, tända massa ljus och slå på någon soft julmusik. Det blir olja från B.O.N (som ni kunde vinna i denna lucka) som får agera badolja denna afton, vilken mask jag skall använda vet jag inte än. Men jag vet att mitt hår behöver lite extra kärlek så det blir även en mask för den. Sedan skall jag minsann klä in mina fötter i en mask medans jag tittar på någon romantisk julfilm.  

Vi säger ett stort GRATTIS till Elisa!

Imorgon öppnar vi lucka 4!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.