Om Annica

Hej, Jag är Annica, grundaren och ägaren av Daretobeyou.se. Välkommen!

Kort och gott skulle man kunna säga att jag är fru, dotter och lillasyster. Bosatt i ett rött hus med svarta knutar norr om Stockholm men drömmer om ett liv helt utanför Stockholm, kanske även utanför Sveriges gränser igen. (Bodde under en tid strax utanför Dublin)

Jobbar som ekonomiassistent sedan så många år tillbaka. Under dom senaste tre åren har jag varit sjukskriven från och till på både hel- och deltid. Det är där psykisk ohälsa och kronisk smärta kommer in i bilden. Är diagnostiserad med både fibromyalgi och utmattning.

Älskar verkligen att vara kreativ och det visar tydliga spår i mitt i hem. Inget går säkert när jag är i närheten eller det var så förut, innan jag blev sjuk. Nu försöker jag hitta tillbaka till samma livsgnista igen. Har en ohälsosam relation till anteckningsböcker, kaffe och kristaller.

Kanske känner du igen dig av bloggen eller mig från förr. Då var jag en renodlad skönhetssalong, idag är Daretobeyou vad vi kallar det en livsstilsblogg. Det finns så mycket mer som intresserar mig utöver skönhet så därför har jag valt att sluta vara en renodlad skönhetsblogg.

Bortom skönhetens värld finns en annan….

Lägger vi skönhet åt sidan för en stund så har jag otroligt mycket annat som jag brinner för. Bakningmatlagning, mode och inredning försöker jag få till det med då det som sagt lätt kliar i fingrarna på mig. Musik och film är ett annat stort intresse som gärna fångar mina kvällar när jag inte kan sova. Ända sen jag var barn så älskar jag att klottra. Sen om det är medans jag pratar i telefon, dekorerar tårtor, målar väggar eller skissar tatueringar spelar ingen roll. Jag har en kreativ ådra som alltid hungrar efter mer.

Mig når ni alltid på annica@daretobeyou.se