Om Annica

Jag är Annica, grundaren och ägaren av Dare to be you.se.

Kort och gott skulle man kunna säga att jag är fru, dotter och lillasyster. Bosatt i Stockholms norrort men drömmer om ett liv utanför Stockholm, kanske utanför Sveriges gränser igen.

Jobbar som ekonomiassistent på 90% efter ha varit sjukskriven från och till under det senaste åren. Det är där psykisk ohälsa och kronisk smärta kommer in i bilden. Älskar verkligen att vara kreativ och det visar tydliga spår i mitt i hem. Inget går säkert när jag är i närheten eller det var så förut, innan jag blev “sjuk”. Nu försöker jag hitta tillbaka till samma livsgnista igen. Har en ohälsosam relation till anteckningsböcker, kaffe och kristaller.

Daretobeyou är vad vi kallar det idag en livsstilsblogg. Det finns så mycket mer som intresserar mig utöver skönhet så därför har jag valt att sluta vara en renodlad skönhetsblogg. Men när det gäller skönhet så har jag alltid haft ett intresse men aldrig gått fullt ut, tyvärr. Så nu försöker jag ta igen allt jag missat. Är inte utbildad på något sätt utan försöker lära mig själv genom att snappa upp information hela tiden och framförallt träna och testa. Köper troligen på mig lite för mycket produkter då jag är svag för budget märken och kan då köpa en av varje bara för att få testa.

Jag är inte rädd för att testa nya produkter och stilar så ni kommer troligen få stå ut med ett och annat misslyckande här på bloggen. Men framförallt är jag av sådan person som tycker att alla duger som dom är. Du behöver inte följa trender slaviskt för att vara värd något. Alla har sin stil och det skall vi uppmärksamma här!

Så vem är jag in på huden?

Hudtyp:
känslig och reaktiv, ytliga blodkärl
Övrigt: 
rosacea
Hudton:
ljus (fair)
Ögonfärg:
blå melerade
Hårtyp/hårfärg:
tunt/rakt hår, känslig hårbotten – mörkblond i grunden men nu lila och 65% grått.
Favorit doft:
Sandelträ, vanilj, hallon

Bortom skönhetens värld finns en annan….

Lägger vi skönhet åt sidan för en stund så har jag otroligt mycket annat som jag brinner för. Bakning, matlagning, mode och inredning försöker jag få till det med då det som sagt lätt kliar i fingrarna på mig. Musik och film är ett annat stort intresse som gärna fångar mina kvällar när jag inte kan sova. Ända sen jag var barn så älskar jag att klottra. Sen om det är medans jag pratar i telefon, dekorerar tårtor, målar väggar eller skissar tatueringar spelar ingen roll. Jag har en kreativ ådra som alltid hungrar efter mer.

Mig når ni alltid på annica@daretobeyou.se