PR & Policy

Dare to be you.se är en svensk skönhet- och livsstilsblogg. Jag har ingen speciell utbildning inom skönhet utan är bara väldigt intresserade av allt som har med skönhet att göra. Bloggen drivs strikt enligt pressetiska regler. Alla åsikter, omdömen och betyg som publiceras på bloggen är min egen och kan inte köpas eller påverkas av en tredje part.

Copyright

Så länge inget annat anges är allt material i form av text och bilder på bloggen min egen och skyddas av upphovsrättslagen. Du har därför inte tillåtelse att kopiera, sälja eller publicera något av mitt material utan mitt tillstånd. Vill du använda mina bilder? Kontakta mig i så fall på annica@daretobeyou.se och se till att tydligt länka till www.daretobeyou.se i samband med bilden, efter mitt godkännande så klart.

Produktrecensioner, pressutskick och produktprover

Mina produktrecensioner är, så länge inget annat anges, testade av mig och med produkter som jag själv har köpt. Produktprover och pressutskick som mottages testas noga innan en produktrecension skrivs. Jag garanterar dock inte att jag skriver om eller recenserar produkter från pressutskick eller produktprover. Jag bestämmer själv vilka produkter jag vill skriva om och jag skriver endast om produkter som intresserar mig själv. Jag tar aldrig emot produktprover eller pengar som ersättning för att skriva ett inlägg, varken av privatpersoner eller företag.

Inlägg som innehåller annons- / affiliatelänkar

Annonslänkar / affiliatelänkar innebär att jag får en viss provision när en läsare klickar på alt. handlar via en länk som jag skrivit om i ett inlägg. Detta påverkar inte varans eller ditt pris. Ersättningen tas från säljaren. Jag märker ut alla inlägg som har dessa länkar i texten med en * (asterisk) och även en tydlig ruta överst i inlägget för att ni inte skall mista er.

Jag smyger inte

Daretobeyou.se har skrivit under #JagSmygerInte som är ett upprop från Influencers of Sweden, ett yrkesnätverk för bloggare och online influencers, för att uppmana oss att följa marknadsföringslagen och vara öppen och tydlig mot våra läsare vilket innehåll som är köpt i mina kanaler.

#JagSmygerInte i korthet:

  • Om du fått kompensation i produkter eller pengar för att skriva om ett företag ska inlägget direkt märkas ut som ”sponsrat” eller ”reklam”.
  • Om du har så kallade ”affiliatelänkar” i ditt inlägg ska inlägget direkt märkas ut med ”inlägget innehåller annonslänkar/affiliatelänkar”.
  • Om du fått produkter från ett företag, en goodiebag eller pressutskick bör inlägget märkas med ”pressutskick, jag har fått detta” eller liknande.

Kontakt

Representerar du ett företag eller ett märke som kan vara av intresse för mig och mina läsare och vill skicka prover till mig? Eller vill du bara säga hej? Då är du välkommen att höra av dig på annica@daretobeyou.se