Hälsa & Livsstil

Veckan som gick…

Veckan som gick, ja vad kan man säga om den? Om vi bortser från pågående krig och pandemin så tror jag vi har det rätt bra i Sverige just nu. Jag försöker ta till vara på varje liten solglimt som kommer fram om dagarna. Behöver dock putsa fönstret på kontoret, det ser ut som någon kört vattenkanon emot. Blommorna börjar äntligen få riktigt solljus och kanske blir dom stora och fina snart.

Jo läkaren sa att jag skulle försöka återskapa allt från semester som fick min kropp att må bra. Jag tog honom på orden och går nu runt i shorts hela dagarna. Han tyckte även jag kunde återskapa lite palmer och liknade på mitt hemmakontor. Nu vet jag att han inte menade palmer på riktigt utan i min fantasi. Det behöver vi dock inte säga till mannen, jag kanske kan få lite nya tapeter till kontoret om jag frågar snällt.

Håret behövde lite kärlek efter semestern, hittade något nytt från TRESemmé* som skulle få bort det gula. Jag håller inte med dock. Av någon anledning kan jag verkligen inte bleka mitt hår så att det blir riktigt blont, det blir bara gult. Är jag dock ute i solen blir det blont på riktigt. Så solen är du snäll och tittar fram lite mer nu så jag kan få till mitt hår. Så nu har jag grå snagg och gult hår över. Inte så snyggt, så frågan är: Skall jag färga i någon rolig pastellfärg eller snagga hela huvudet? Jag är sjukt sugen på att klippa mig riktigt kort igen. Det är så otroligt skönt med snagget runt om så varför inte fixa kort även ovanpå huvudet?

Stockholm tror det snart blir krig här och nu bunkras det. Det är helt sjukt hur tomt det är på butikshyllorna nu. Lite som när pandemin började. Har du börjat bunkra hemma? Vi kör iallafall operation tömning av kyl, frys och skafferi här hemma. Det är små slattar här och där som slängs ihop till olika middagar. Denna vecka har vi kört ”tapas” middagar. Vi trollar fram några roliga små rätter och det vi har hemma helt enkelt.

Solen är kommen och vi tog oss till Bögs gård för att se alla nykomlingar. Hittills är det 19 kalvar som tittat fram. Så fort isen är borta från stigarna så startar vi med långpromenaderna igen. Alla djuren kanske hittat ut i deras hagar då så jag får möjlighet att klappa dom igen.

Jo! Jag slutade röka också. Kommer dock inte ihåg exakt vilken dag det var, men vi säger någon gång i mitten på veckan. *skrattar* Vet inte vilken gång i ordningen som jag slutar men förhoppningsvis är detta sista gången jag slutar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.