Hälsa & Livsstil

Pressvisning hos Ekpr inför julen 2018

Jul, jul, strålande jul! Nä jag har inte blivit tokig utan jag har varit på årets första julvisning.

Det känns väldigt konstigt att skriva detta inlägg, fast å andra sidan kändes det bra mycket konstigare att väl vara där. Ja där på årets första pressdag inför julen 2018. Jag smakade på lussebullar och kände lukten av pepparkakor som sagt som jag steg runt i dom olika rummen bland tomtar och glitter.

Som du hör, det var dags för årets första julvisning hos EK Pr med Louise. Augusti har inte tagit slut men jag har nog redan bestämt mig för temat på årets jul hemma hos mig. Förra året glömde jag allt som hade med julen att göra så i år tänkte jag nog ta igen allt det där.

Vi kör en bildbomb över vad jag hittade där!

Rusta bjuder på årets tomtar ( längst fram Santa Knut Velvet 30SEK, bakre tomtar Santa Felix 40SEK)
Även detta flygplan kommer från Rusta. Tror faktiskt en sådan kommer få hitta hem till oss i år. Passar ju perfekt till en flygplansnörd! (199SEK Christmas decoration Light EKE Airplane)
Kappahl står för årets jultröja!
Vart så sugen på att göra fina ljusuppsättningar i år när jag såg denna. Så enkel men ändå effektfull.
Årets julservis till glöggen servas av Fyrklövern / Åsas Tomtejul
Denna dukning gjorde mig så himla sugen på att ha middagsbjudning snart. Varför vänta till nyår med en sådan här vacker dukning egentligen? Jag som verkligen inte gillar guld föll pladask för denna dukning, är inte det konstigt?
Sorry, men då jag varit allergisk mot apelsiner i nästan halva mitt liv och nu kommit över den allergin så kan jag inte få nog av apelsiner. Vackra att se på och så goda att äta eller dricka! Mitt hem skall fyllas med apelsiner denna jul.

Jag fick med mig en liten påse hem med olika produkter från årets julvisning. Kommer så småningom visa er lite av dessa produkter vid olika tillfällen. Än är det lång tid kvar till jul….

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.