Hälsa & Livsstil

Nytt under december

Det händer saker hela tiden och ibland är det svårt att hålla koll på vad som är nytt eller när saker och ting verkligen kommer. Så Jag tänkte försöka starta mig en ny serie här där jag delar med mig av lite nyheter för aktuell måndag. December är redan i full gång men än är det en hel del dagar kvar och det kan ha kommit lite nyheter redan som någon av oss rent av missat. Vi startar lite smått denna månad då mycket just nu handlar om julen bara.

UNDERHÅLLNING

Utvandrarna på bio den 25 december. Årets julfilm är helt klart Utvandrarna. Om jag kommer se den på bio eller vänta tills jag kan se den hemma är inte bestämt men se den skall jag. Filmen är baserad på Vilhelm Mobergs folkkära bokserie.

Sex and the City kan du äntligen se from 9 december på HBO Max. Denna serie behöver ingen närmare presentation. Har du följt Carrie och gänget från början så kommer du garanterat ha koll på vad som händer nu.

Emily in Paris kommer tillbaka den 22 december på Netflix. Paris lockar inte mig faktiskt men Emily tar en med digitalt i en värld som inte går att sluta titta på. Ser fram emot säsong 2!

MODE

“Circular Design Story” släpps den 9 December på H&M för den som vill ha lite mer vågade kläder. Historien o dessa plagg kan ni läsa om här. En kollektion som inte riktigt ser ut som dom vanliga kollektionerna och den är framförallt inte i samma prisnivå som man är van med från dom.

PÅ BORDET

3 Vänner – Pepparkaka (som egentligen funnits sedan oktober)
Den är laktos- och gluten fri, fylld med pepparkaka och pepparkaksdeg. Så gooood! Det finns även en vegansk.

Goddryck No 1 – Prestige Cuvée (Alkoholfri) 119:- på Systembolaget
Fruktig, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, honung, päron, krusbär och citrus. 50% chardonnay och 50% sauvignon blanc.

Har du någon nyheter nu i december som du tycker är värd att dela?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.