Hälsa & Livsstil

När semestern börjar lida mot sitt slut..

Bara för några dagar sedan tänkte jag att det är långt kvar på semestern, men nu börjar jag inse att semester lider mot sitt slut…

Vi är inne på sista semestern veckan och ibland kan jag faktiskt undra vart tusan dagarna tog vägen. Men det är väl samma sak varje år om jag skall vara ärlig. Sedan första semesterdagen har vi tillbringat all tid i stugan om vi nu inte räknar alla turer vi tagit till bla Nora, Lindes, Örebro, Filipstad och Ludvika.

Vädret har väl egentligen inte varit något speciellt högsommar väder, men jag tycker det inte gör så mycket. Vi har anpassat varje dag efter vädret och det har oftast slutat bra. Någon bränna har jag dock inte fått till men det är tur att brun utan sol produkter finns.

Kopparbergsfestivalen har varit en av dom stora höjdpunkterna på semestern här. Trots regnet under lördagen hade vi en kanon helg. Hem helt genomblötta och tände en brasa för att värma oss och torka alla kläder.

Jag har även hunnit med att gå på opera, Trollflöjten och så har jag även fått mig en ny tatuering! Kommer visa den lite bättre sedan när den läkt färdigt.

Och så har det faktiskt blivit en hel del turer till andra orter. Och en ny ort innebär även lite shopping. Kommer visa er när vi kommit hem vad jag köpt. En sak är jag så sjukt taggad på att visa er. Var tvungen att tjuvtesta nu under semester och jag vart förbluffad över att den verkligen fungerade!

Igår åkte sambon hem för att avverka ett möte och lite jobb, men han kommer tillbaka ikväll redan. Sedan har vi till torsdag kväll att spendera här innan vi åker hem. På fredag lunch åker vi mot Tällberg. Hur ofta är det man längtat efter sista helgen på semestern? Så har det faktiskt varit lite för mig detta år.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.