Hälsa & Livsstil

När det inte riktigt känns rätt..

När det inte riktigt känns rätt i magen så är det helt enkelt inte rätt. Eller iallafall inte rätt tidpunkt. Det gick nog lite för fort framåt.

Jag trodde jag hade kommit till den punkten att jag ville ta tillbaka livet med bloggen. Allt kändes så rätt den där dagen då jag postade första inlägget igen efter flera månaders tystnad. Men jag hade så fel. Nu efter att jag bara postat, vad är det tre inlägg så känns det så fel. Även då jag har hundra idéer i huvudet så får jag inte ner dom till inlägg.

Då jag inte tar emot speciellt mycket pressutskick längre så känns det så fel att jag skall känna pressen på att köpa massa nytt hela tiden bara för att testa och berätta om det här. 80% av dom produkterna hinner jag inte använda upp helt sedan för att det köps nytt hela tiden. Måste ju tänka lite på ekonomin just nu, vet aldrig vart man är arbetsmässigt om denna pandemi skall fortsätta länge.

Så här och nu bestämmer jag mig för att lägga ner bloggen eller iaf på is på obestämd framtid och bara fokusera på Instagram. Där kan jag lägga upp så mycket mera av mina idéer utan att behöva sitta timmar framför datorn. Det räcker med dom 8 timmar per dag som jag sitter nu framför datorn hemma när kontoret är stängt. I oktober måste jag förnya denna domän så jag har lite tid på mig att fundera på ifall jag vill behålla detta eller gå vidare helt enkelt.

Det känns lite som att bloggen är på väg ut i sanden faktiskt, det är så mycket enklare med Instagram och faktiskt roligare med youtub när du ser och hör en levande människa bakom det hela. Eller är det bara jag som tycker det?

Kanske är det min utmattning som fortfarande spökar men jag tycker inte att det känns helt rätt faktiskt. Jag vill inte ge er förhoppningar om nya inlägg när det kanske tar veckor mellan varje. Utan telefonen är jag naken så den har jag alltid med mig och kan uppdatera precis när jag vill.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madeleine 23 maj 2021 at 19:45

    Jag tycker att det är väldigt synd att så många slutar blogga! Hoppas du kommer tillbaka igen 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.