Hälsa & Livsstil

My Birthday Wishlist…

It´s My Birthday

I år är det där året som gör att jag kommer närmare 40 än 30. Men dom säger att 40 är det nya 30, och framför allt man blir inte äldre än vad man gör sig.

Den 22 juni fyller jag 36 och kommer nog faktiskt inte fira det på något speciellt sätt. Som varje år så är nästan alla man känner bortresta. Dom senaste åren har jag faktiskt inte firat min födelsedag alls om jag tänker efter. Firar jag midsommar någonstans brukar vi “låtsas” att det är min födelsedagstårta vi äter efter maten.

Men för att jag skall se fram emot denna dag har jag satt i hop en liten önskelista på saker som jag önskar mig. Varför känner man sig alltid så liten när man skriver ihop önskelista? Jag får samma känsla inför jul varje år också. Är inte alls speciellt kräsen utan blir alltid glad bara jag får en oväntad present, blir som barnet på nytt.

Mina önskelistor brukar innehålla saker jag som sagt aldrig får men jag tycker det är roligt att sätta ihop ett litet collage och drömma lite. Det kanske är det som tar fram barnet i en. Om jag får presenter blir det oftast saker till huset och väldigt sällan något som är till mig som person. Men inget menat om dom presenterna, jag älskar inredning och små pyssel även om mardrömmen alltid är att få en kastrull i present. 🙂

Birthday Wishlist

| 1. MJ Klocka | 2. Parfym | 3. Sminkspegel | 4. Fotostudio | 5. MJ Smink | 6. Rumsdoft | 7. Halsband |

Brukar ni göra önskelistor inför födelsedag, jul eller liknade?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Snart är det dagen… | 14 juni 2015 at 11:37

    […] jag fått till en rätt blandad önskelista i år. Allt som har med skönhet att göra visas på Beauty in Bloom. Brukar ni göra önskelistor eller är man för gammal för det när man passerat 20? Jag kommer […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.