My birthday wishlist or should I call it just wishlist of June
Hälsa & Livet

My birthday wishlist! or should I just call it a wishlist of June

Juni är månaden som är rätt lugn när det gäller produktsläpp, men det ger en möjlighet att komma i kapp med verkligheten och sina listor. Så idag kör jag my birthday wishlist or should I just call it a wishlist of June?

Det blir en delad juni- och birthday wishlist denna gång. Kanske det perfekta läget att egentligen shoppa allt det där man önskar sig och ge sig själv i present. Men så blir det troligen inte, för en vill ju få önska och drömma lite också….

Som jag berättade redan förra året så är min födelsedag egentligen ingen dag som firas hemma hos mig. Sambon och jag köper oftast inga presenter till varann. Eller jo jag tvingar väl sambon egentligen mer eller mindre att köpa något till mig, men då är det jag som går och handlar och han får betala. Så det räknar jag inte som någon egentlig födelsedagspresent. Sedan så firas inte min dag så mycket så då blir det inte att man får några presenter. Men oavsett vilket så älskar jag att göra önskelistor. (Det kommer även komma upp en önskelista innan jag åker till London)

Så här har vi en delad wishlist för juni och min födelsedag! Oj oj det finns så mycket nu en önskar sig, skulle kunna göra denna lista hur lång som helst egentligen. Nu hoppas jag ju att sambon kanske går in och tittar här så att han får lite inspiration och ev överraskar mig med en present i år.

My birthday wishlist or should I call it just wishlist of June

Klairs Freshly Juiced Vitamin C
Detta serum träffade jag på under Stockholm Beauty Week och sedan dess har jag inte riktigt kunna släppa det. Vet inte varför jag inte köpt det än.

Marc Jacobs Dew Drops Coconut Gel Highlighter och Marc Jacobs Re(cover) Perfecting Coconut Setting Mist
Love the smell of Coconut! Är otroligt svag både för kokos och Marc Jacobs så kände att här fanns det inget fel utan var en given produkt jag gärna vill äga. Denna Highlighter och Setting mist har får väldigt gärna flytta hem till mig och jag lovar att vårda dom med kärlek.

Efva Attling Catch A Falling Star
En stjärna är lite av min symbol och jag gillar enkla smycken. Sedan jag fyllde 30 har jag burit ett armband från Efva dagligen, så det kanske är dags att utöka samlingen så man kan variera lite.

Lucas Lexton Elegance Flair
Har du någonsin blivit kär i en klocka vid första ögonkastet? Det har jag blivit! Den kanske inte ser mycket ut för omvärlden, men titta lite extra på den och ni ser att den är något utöver det vanliga. En väldigt stilren klocka som passar till alla tillfällen. Kanske får denna  bli min födelsedagspresent till mig själv när jag kommer hem från London (om jag har några pengar kvar).

Marshall Monitor Bluetooth Headphones
Jag är inte bara en beautyjunkie utan jag älskar även teknik. Frågar ni mina vänner så är jag en riktigt prylnörd när det kommer till teknik. Hade jag råd skulle jag förmodligen se till att alltid ha det senaste bara för att få testa på prylarna. Men när det kommer till hörlurar så älskar jag verkligen mina on-ear Marshall som jag har idag, men det uppstår ibland ett nytt behov kan man säga. Och detta behovet finns hos mig nu och jag önskar mig ett par over-ear. Me want and need this!

Real Techniques Luminous Prep and Colour Lip Set
Som jag letat efter detta set! Har det ens kommit till Sverige? Får jag inte tag på det innan London så kommer detta set garanterat få följa med mig hem.

OH GLOWY SHEET! 
Älskar du masker lika mycket som jag gör så är denna något att tråna efter. Jag har köpt en del styck masker men inte någon box eller prenumeration än. Julafton varje månad i form av masker!

Giorgio Armani Sun di Gioia*
Underbar doft av sommar som jag gärna vill bära var dag. “En varm, naturlig och feminin doft från Giorgio Armani. Exotiska blommor så som freesia och frangipani inbäddade i en slöja av mjölkig vanilj. En touch av iris ger en ultra-feminin känsla till denna varma doft. Doften avrundas med unikt, vibrerande tränoter som tillsammans med ambrox ger doften en unik personlighet”.

Klairs Mochi BB Cushion  
Ä
ven denna Klairs produkt fick jag klämma på för första gången under Stockholm Beauty Week, inte heller denna har jag tagit mig an att köpa.

Dr. Jart Hydration Lover Rubber Mask
Japp, jag kan absolut inte få nog av olika masker. Dom gånger jag varit iväg för att köpa denna så har den alltid varit slut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.