Hälsa & Livet

Mot värmen.

Det vart lite tyst här och det har inget med att jag skulle tappat intresset för bloggen. Utan det var lite hälsan och livet som kom emellan. De där vanliga ni vet. Ibland blir det så och jag måste lägga 100% på mig själv en liten stund. Eller iallafall försöka.

Men OM allt går som det skall så sitter jag just nu på ett flyg ner mot Gran Canaria. Under två veckor skall min kropp få ladda D-vitamin, energi och glädje. Kanske kommer jag tillbaka som en ny uppladdad människa. Redan nu har jag några inlägg som ligger och gror och min förhoppning är att dom grott färdigt när jag kommer hem.

Ofta gör jag misstaget att jag intalar mig själv att jag skall lyckas med en massa inlägg under min semester men denna gång så tänkte jag faktiskt släppa den punken. Jag samlar istället på energi och motivation under denna resa och laddar om när jag kommer hem.

Nytt för i år är att jag iallafall tänkte försöka vara lite mera aktiv på Instagram med tiden. Det har jag inte varit under tidigare år pga olika anledningar, men detta år ser jag ingen anledning till att köra full radioskugga.

Så ta hand om er så ses vi om ca 2-3 veckor här på bloggen, nu far jag mot värmen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.