Vackra ögon från Makeup Revolution Eyeshadow Palett Flawless Matte 2
Skönhet & Mode

Makeup Revolution Eyeshadow Palett Flawless Matte 2

Måndag igen, och visa av oss kanske känner sig lite trötta. Men med Makeup Revolution Eyeshadow Palett Flawless Matte 2 kan alla ögon överleva måndagen! 

Jag har alltid varit lite små svag för paletter. Vet egentligen inte varför men det kanske beror på att man får så mycket i en liten ask som räcker så länge och till så mycket. När jag fick denna palett från Nordicfeel* blev jag genast så där lite små löjligt glad. Som att öppna en julklapp eller present. Bilder började snurra runt i huvudet på direkten och genast hade jag mängder av olika sminkningar som jag ville testa på. Det jag gillar lite extra med just denna palett är att den ger dig möjligheter till både vanliga vardagssminkningar men ändå en hel del coola kvälls makeuper.

Vackra ögon med Makeup Revolution Eyeshadow Palett Flawless Matte 2

Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette Flawless Matte 2* innehåller precis som namnet tyder på 32 olika skuggor. Du hittar 14 skimmer och 18 matta. Färger som jag tycker passar hur bra som helst nu i höst. Eller egentligen året om då jag är mycket av den bruna naturliga looken.

Vackra ögon med Makeup Revolution Eyeshadow Palett Flawless Matte 2

Flawless Matte 2 kom till efter att föregångaren Flawless Matte blivit sådan succé och jag förstår varför. För 175SEK för du löjligt bra ögonskuggor som tänker precis alla nyanser du kan behöva. Smidig ask med stor spegel, och den är faktiskt inte så stor som den kan se ut att vara. Jag tycker den lätt får plats i handväskan eller kuvertväskan om du behöver något på väg.  Högpigmenterade ögonskuggor som är lätta att applicera. Jag personligen tycker dom sitter väldigt bra även utan primer.

Vackra ögon med Makeup Revolution Eyeshadow Palett Flawless Matte 2

Jag skulle vilja få fram en snygg makeup med nyanserna Sound och Expert utan att det ser överdrivet ut. Gå lite utanför min komfortzon. Annars så innehåller paletten nyanser som jag utan problem skulle kunna bära både till vardags och fest. Bara att slänga ner paletten och spegeln och sedan är man redo att gå från vardagssminkningen på jobbet till en coolare festsminkning på AW.

affiliatelänkar
PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.