Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Lookfantastic April

Lookfantastic April 1

Lookfantastic fortsätter att överraska med sin lilla svarta box en gång i månaden. Denna månad vart en stor favorit.

Tycker inte alls det var speciellt länge sedan jag fick hem Mars boxen med massa roliga produkter från Lookfantastic. April boxen kommer tidigare än väntat och var absolut tyngre än väntat. Det var en del roliga och oväntade produkter i boxen men det som stod ut mest var en specialare. Jag vart denna månad en av 40 personer som fått en extra gåva och det är inte vilken skit grej som helst. Jag har fått en ego Professional Smart EGO hairdryer. Helt otroligt! Denna hårtork kostar vanligtvis ca 1600:-. Just nu går jag bara runt och små ler, har aldrig fått en sån dyr produkt utan att ha behövt tjata mig till den (sambon är då inköparen). Jag äger faktiskt inte ens en hårtork.

Men ska vi se om jag kan gå tillbaka till innehållet i boxen utan tänka på hårtorken under några minuter.

Lookfantastic April

INIKA – Eye Pencil (Black Caviar)
Svarta kajalpennor får jag aldrig för många utav. Denna organic Black Caviar skall hårdtestas. Har aldrig använt märket tidigare så detta skall bli skoj.

KORRES – Milk soap
En väldigt tråkig produkt att få men alltid lika nödvändig. Tvålar går alltid åt och jag tycker det är otroligt tråkigt att köpa dom så det är rätt skönt att dom kommer hem till en.

FORZA – 30day multivitamins for dieters
Om jag har förstått dessa tabletter rätt så skall dom intas under någon diet för att ge kroppen dom vitaminer som man behöver. Så om jag inte går på någon diet så behöver jag inte äta dessa? Kanske är rätt dum produkt att skicka ut i en sådan här box. Uppmaning till dieter eller dålig information. Hade det varit vitaminer som vem som helst kunnat ta för att förse kroppen med lite nödvändigheter hade det varit en helt annan sak. Men bara av att produkten heter multivitamins for dieters ger den stort minus.

TIGI – Mini Bed Head Manipulator
Alltid välkommet hemma hos mig. Om jag får behålla produkterna från sambon så gillar jag att testa nytt hela tiden. Varje humör har en egen produkt.

CB12 – First class breath
En väldig liten och gullig förpackning. Perfekt reseförpackning eller att ha i handväskan, men vet aldrig när det behövs.

BALANCE ME – Naturally uplifting hand and body wash
Detta är ett återkommande märke hos Lookfantastic och hittills har jag faktiskt aldrig fått dubbletter. En hand och kropps tvål går som sagt alltid åt och då denna är väldigt neutral i doften kommer sambon troligen hyra in sig på tuben.

Har du testat denna beautybox?

//Annica

Lookfantastic.com är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Oftast får man med rabattkoder på produkterna. Boxen är då egentligen en box med prover inför ett ev köp från företaget, kan man säga. Produkterna är så pass stora att man kan testa dem flera gånger och på så sätt bilda sig en uppfattning innan man tar beslut om att köpa. Rätt ofta kommer det fullsize produkter vilket man blir väldigt glad över. Det gör Glossybox också, men man kan inte handla produkterna i full size direkt från dem sedan. Lookfantastic.com har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Discover something beautiful…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.