Lookfantastic April 2016 LFBlooms

Lookfantstic April 2016 #LFBLOOMS

“Wake each day excited to bloom in a new way…”. Lookfantastic April 2016 presenterar LFBlooms.

Första intrycket av månadens box är helt klart, Jag vill ha sommar nu! En box med så härliga färger och mönster som får mig att tänka sol, värme och paraplydrinkar. Kanske inte riktigt vad innehållet speglar då Lookfantastic har valt att ge oss en box som lyfter fram ekologiska, organiska och naturliga produkter. Vilket fall som helst så kan jag säga att jag älskar månadens box innan jag ens tagit mig en titt på innehållet! Men riktigt så funkar det inte, självklart måste vi se vad boxen erbjuder. I boxen LFBlooms hittar vi:

Lookfantstic April 2016 - LFBLOOMS

RITUALS – Miracle Hand Scrub
En hand skrub som luktar underbart! Denna ser jag verkligen fram emot att använda. Ginseng och Ginkgo Biloba. Den kommer gå hand i hand med min handkräm från Rituals. Love it!
Pris: 136SEK / 75ml

BLOOM AND BLOSSOM – Bath and shower gel
Här har vi en produkt som är helt fri från parabener, sulfater och syntetisk parfym. Perfekt för dig som är känslig mot starkt doftande produkter. Denna kommer absolut komma till användning.
Pris: 136SEK / 150ml

BRIOGEO – Don´t Despair, Repair! Deep Conditioning mask
Här skall håret få sig en ordentlig mask fri från bla silikoner, parabener, sulfater och parfym. För mig ett nytt märke och sånt gillar vi lite extra.

Lookfantstic April 2016 - LFBLOOMS

ELEMIS – British Botanical Hand and Nail butter
Med händerna i fokus så skall kamomill och lavendel få våra händer till ett lugnt välfinnande. Enligt mig en alldels för stark doft och kanske inte speciellt ljuvlig heller faktiskt. Väldigt synd då jag oftars gillar Elemis produkter. Kan tycka att denna luktar lite tigerbalsam.
Pris: 212SEK / 100ml

TANWORX – Tan Maintainer
Yay! Jag skall testa att bli brun. Gillar verkligen inte att vara blek, visst att det är snyggt på många men verkligen inte mig. Då jag har så pass rödflammig grund är det inte snyggt någonsin att vara blek och nu skall jag få testa fjekbränna.

BALANCE ME – Super toning body polish
Innan fjekbrännan kommer på så behöver kroppen få sig en ordentlig genomgång, bort med döda hudceller och fram med ny fräsch hy med hjälp av valnötter. Låter ekologiskt och trevligt.
Pris: 212SEK / 200ml

Lookfantstic April 2016 - LFBLOOMS

Wow vilken box! Denna månad kändes boxen otroligt lyxig måste jag säga. Många bra och användbara produkter och inte massa onödigt krafs. Fler sådana boxar!! Jo och så fick vi med en extra treat, ELLE UK.

Har du fått denna box, i så fall vad tyckte du?

Lookfantastic.se är en webshop som säljer skönhetsprodukter utöver denna box, på så sätt kan man köpa dessa produkter när dom tar slut från ett och samma ställe. Lookfantastic.se har även fri frakt världen över. Man kan som köra prenumeration på antingen 3, 6 eller 12 månader.

Oh darling, let´s be adventureous!

You Might Also Like

One Comment

  1. Tävling med Lookfantastic • Daretobeyou.se

    […] samarbete med Lookfantastic lottar jag ut månadens beautybox LFBlooms! Ni kan läsa mer om den här om ni vill veta innehållet. Tävlingen pågår på Instagram fram till nu på torsdag den 28 […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.