Skönhet & Mode

KICKS Beauty Festival Collection Limited Edition

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Sommarens festivaler är på intåg och det ger oss en liten extra anledning till att festa till det ordentligt med makeupen. Kicks Festival Collection finns ute nu för dig som gillar att glittra lite extra!

Här om dagen var jag bjuden till innergården på Story Hotell där Kicks* skulle visa upp sina nya produkter ur Festival Collection tillsammans med Patrikssons Communication.

Limited Edition Festival Collection Eyeshadow Palette* (279SEK)
En ögonskuggspalett med 10 stycken ögonskuggor. Innehåller en blandning av varma och kalla toner med både matt, metallic och shimmer effekt. Måste dock säga att jag vart lite besviken över färgvalet på denna palett. Festival för mig är starka och glada färger. MEN jag otroligt glad över färgerna iallafall. Denna palett kommer att fungera året runt för mig och inte bara när jag skall gå på festival.

Färgerna är jordnära men går att bygga upp till riktigt häftiga sminkningar. Dom kommer absolut att komma till användning till vilket tillfälle som helst.

Highlighter* (149SEK)
Highlighter kan vi inte ha för många av helt enkelt. Denna härlig highlighter ger ett lyster fint utan att lämna glitterpartiklar på huden. Med andra ord, du ser inte ut som en discokula om du skulle råka ta på lite för mycket. Eller jag tar tillbaka det där, kan man verkligen ta på för mycket highlighter?

Powder Brush* (179SEK) | Large Eyeshadow Blending Brush* (119SEK) | Cheek Brush* (149SEK)
Jag älskar att få testa nya borstar! Dessa rosa och mjuka borstarna gav mitt sminkbord en färgklick. Dom är otroligt lätta att både hålla i och arbeta med. Personligen trodde jag dom skulle vara mycket tyngre och bestå av sten och inte plast då det är så poppis nu med jadesten.

Vi fick även med oss några produkter som egentligen inte tillhör kollektionen och dom är jag riktigt taggad på att testa. Kommer att skriva om dom inom några dagar.

Face Jewellery* (69SEK)
Självklart släpps det ansiktssmycken till denna kollektion. För vad vore en sommarfestival utan lite bling bling i ansiktet! Jag skall se vilken av sommarens festivaler som bli lite extra blingit för min del. Användas skall dom iallafall!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.