20 maj, 2022

Kanske kommer det med åldern…

I samarbete med Lensway fick jag för ett tag sedan klicka hem fyra par bågar för att testa hemma. Redan dagen efter att jag klickat mig igenom hemsidan och bestämt mig för fyra olika bågar så låg dom i brevlådan. Då jag hade hunnit åka till stugan på morgonen innan brevbäraren kom så fick dom vänta några dagar innan jag öppnade paketet.

Bågarna kommer i en liten praktisk låda som gör det möjligt för alla att ta emot paketet oavsett om du bor i villa med stor brevlåda eller lägenhet med ett brevinkast. Det är även smidigt med att du använder lådan igen för att skicka tillbaka bågarna när du testat dom. I fem dagar kan du testa bågarna, vilket ger dig möjlighet att styla dom på flera olika sätt i hemmet istället för att stå i butik med kanske en färg på tröjan som du kanske inte alltid bär. Jag har det enkelt där då jag alltid bär svart. Något som kan spöka till det är mitt lila hår. Men jag går på rätt neutrala färger på bågarna så det skall inte vara några problem.

Så jag provade bågarna hemma i några dagar för att se vilka som satt bäst och framför allt vilka jag kände mig bekväma i. Skulle det vara så att du klickat hem fyra bågar som du inte alls gillar så är det bara att skicka tillbaka dom och klicka hem fyra nya. Det är inget köptvång bara för att du klickar hem dom.

Jag har alltid varit nyfiken på att testa ett par bågar i pilotformat. Så nu har jag testat dom och kommit fram till att det inte riktigt var min form, så dom fick åka tillbaka utan en beställning. Bågarna som jag beställde hem har recept på sedan tidigare och kommer vara läsglasögon. Kanske är det läge för mig att boka in en ny synundersökning snart och se vad mina ögon vill ha. Tydligen så blir synen allt sämre lite snabbare när man passerat 40. Eller så kanske det kan vara så att man sitter framför en skärm så mycket mera nu än förr. Det sista låter bättre och så glömmer vi det där med åldern.

Dom bågar jag valde var Sonic – Black Crystal som jag är lite osäker på om dom faktiskt är en herr modell, men va tusan gör det. Dom är snygga och framförallt så sitter dom otroligt skönt. Bågarna är i plast vilket jag gillar.


Är du sugen på att testa nya bågar hemma så har jag en kod som ger dig 10% rabatt hos Lensway. KOD: TACKBUZZADOR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.