Hälsa & Livsstil

Ja men ska vi säga så…

Jag tänker inte ens försöka räkna hur många dagar det var sen sist. Har hunnit byta domän en gång o stängt ner den, så ni kan ju tänka er att det har gått ett gäng dagar.

Tanken var ju att lägga ner bloggen helt pga hälsan. Jag ska inte ljuga med att säga att det har varit stessfritt under tiden bloggen varit på is, för det har det inte. Men jag har satt mina gränser nu och känner att jag är redo igen. Känslan av att inte känna ett tvång till att sätta sig framför datorn igen på kvällen efter 8 timmars “vanligt” arbete framför den har inte lockat. Och speciellt inte under långa tid jag suttit hemma och jobbat varje dag. Men nu är vi tillbaka med att kunna arbeta på kontoret så jag sitter inte hemma framför min egna dator dygnet runt känns det som. Rutiner börjar komma tillbaka även då hälsan egentligen är densamma som för två år sedan.

Men jag skall ge detta ett försök, för jag har saknat att skriva längre inlägg och inte bara på instagram. För vem läser alldeles för långa texter på instagram idag? Och erkänn att det alltid är trevligare att få se foton i lite större format än dom där små rutorna. Så ge mig lite tid så kommer jag minsann försöka komma igång ordentligt här igen.

Så vad har hänt sen i mars då jag stängde ner imjustme.se eller sista inlägget här på daretobeyou i maj 2020? Förutom att pandemin enligt många är över nu, något jag inte ens tänker diskutera här på bloggen. Min hälsa dalar riktigt ordentligt fortfarande. Kan väl säga så att jag är fortfarande under utredning. Det ända som gått framåt under denna tid är att jag äntligen har fått mig en CPAP maskin som håller min andning igång varje natt. Snart kanske jag börjar märka av något resultat och min energi kommer tillbaka.

Har tillbringat så mycket tid som möjligt i stugan. Under pandemin så har jag haft möjligheten att kunna sitta i stugan att arbeta så självklart har jag tagit den chansen. Först funderade jag på att “flytta” dit under pandemin men idag är jag glad över att jag inte gjorde det. Stugan skulle inte längre vara en fristad om jag suttit där och arbetat och levt ett vanligt liv. Känslan av att komma till lugnet skulle försvinna och det skulle alltid vara en vardag även där.

Men nu skall jag inte trötta ut er mera. Jag har andra inlägg att jobba på.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jeanette 2 november 2021 at 07:55

  Varm välkommen tillbaka!
  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • Reply Annica 3 november 2021 at 13:00

   Tack så mycket! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.