GOLD Haircare – Sea Water Cream

GOLD Haircare - Sea Water Cream

Sommar lämnar oss aldrig om man får tro hårtrenderna. Med sea water cream kan du uppleva sommaren året runt i håret. Ett enkelt sätt att få till en snygg frisyr utan massa arbete. 

När jag besökte Daisy Beauty Expo fick jag tipset om att GOLD HaircareSea Water Cream skulle vara något för mig som är ute efter den där lite ruffsigare volymen på håret. Jag använder dagligen olika saltvatten produkter så denna skall bli väldigt intressant att prova på.

Ni som följt mig under en längre tid kanske läste om mitt stora test av saltvatten produkter som jag gjorde förra sommaren. Där kunde ni läsa att just en salt water cream slogs om första platsen.

GOLD Haircare - Sea Water Cream

Förpackningen är enkel och elegant i svart och guld. Inga konstigheter där. Enklast är att använda i sprayform tycker jag för att slippa kladda ner händerna om man har bråttom. Denna gel som det faktiskt ser ut att vara är väldigt enkel att tvätta bort med tvål och vatten från händerna. Ofta kan hårprodukter lämna kvar en kletig hinna.

När man applicerar GOLD Haircare – Sea Water Cream känns det lite som att arbeta med hårgel och resultatet ger samma slutresultat. Då man skall applicera produkten i torrt hår blir det enklast att bara låta det vara efter applicering, vilket få ger den där frisyren som är dränkt i gelé.

Min förväntan av en sea water cream eller spray är att få håret ruffigt och mer volym på det. Jag är inte ute efter att få den där perfekta frisyren som man oftast är om man använder gel. Så fort jag ruffsar till i håret så försvinner produkten känns det som. Något ruffs eller volym lämnar den inte kvar och jag behöver gå på med någon annan produkt för att få den “frisyr” jag önskar.

GOLD Haircare - Sea Water Cream

Tyvärr men denna produkt är inget jag rekommenderar, men självklart kommer den säkert fungera för någon.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.