Skönhet & Mode

Glossybox – Back to School

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

September är det nya “nyåret”. Det är nu du uppgraderar garderoben, byter skönhetsrutiner och sätter dina mål för resten av året. Förhoppningsvis startar du september med nya krafter efter sommaren och semestern, kanske är det dags att börja en ny termin i skolan…

Jag ville hinna visa er månadens Glossybox* innan september var slut och gått över till oktober, men tyvärr blev det inte så denna gång. Jag har faktiskt en till box men den är en premiumbox och inte kopplad till någon månad så den tänkte jag smyga in under oktober när livet känns lite så där små tråkigt. För vad piggar inte upp bättre än lite överraskningar i en box.

Septemberboxens tema “Back to School” får mig att vilja köpa nya kalender och kanske en ny handväska. Lite av sådana där saker som du kanske köper nytt inför en ny termin i skolan. Dock var det väldigt många år sedan jag gick i skolan så saker och ting kanske har förändrats lite.

Glossybox djupdyker ner i ingredienslistan bland verksamma ämnen och sprider kunskapen om nya användningsområden för produkterna som finns i boxen. Ett perfekt sätt att kanske börja komma tillbaka till ens rutiner och se över vad du egentligen preppar huden med varje dag.

Att boxens design har gått tillbaka till den ikoniska rosa designen låter oss se fram emot ett ännu mer spännande innehåll. För du skall aldrig döma boken efter ens pärm.

AVANT SKINCARE – Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer (998SEK/30ml )
Glossybox om produkten: Sudda ut ojämnheter med denna silkeslena primer från lyxiga Avant Skincare. Aktiva ingredienser förbättrar hudens elasticitet samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras. Applicera efter din dagkräm, innan foundation.
Jag tycker till om produkten: Denna skall hårdtestas då jag är väldigt petig med just primer. Har inte använt så väldigt mycket produkter tidigare från Avant Skincare så det skall bli kul att testa.

PIXI BEAUTY – Liplift Max “Honey Sheen”  (179SEK / 3g )
Glossybox om produkten:
Möt hösten i en perfekt nude nyans! Med en “plumping effekt” ger Liplift Max läpparna glans och fukt med en kylande känsla av frisk mint. Aloe vera, jojoba och kamomill vårdar och ger oemotståndligt mjuka läppar.
Jag tycker till om produkten: Nja jag är ju inte så väldigt förtjust i just läppglans. Hade hoppats på ett matt. Kommer absolut prova för att se om den kanske ger lite fylligare läppar.

CERVAE – Hydrating Cleanser & Moisturising Lotion  (99SEK/236ml & 119SEK/236ml)
Glossybox om produkten: Hudvårdskit från CeraVe med tre essentiella ceramider och hyaluronsyra. Börja med att rengöra ansiktet och kropp med en fuktgivande cleanser, applicera därefter en silkeslätt lotion för torr hud som återfuktar upp till 24 timmar.
Jag tycker till om produkten: Sorry, men sjukt tråkiga förpackningar. Vilket egentligen gör att jag lägger ännu mer tyngd i att innehållet är wow. Kanske åker detta kit med på resan om några dagar.

NEUTROGENA – Norwegian Formula Concentrated Hand Cream Scented  (55SEK / 50ml )
Glossybox om produkten: Ge dina händer en omedelbar känsla av komfort och återfuktning! Denna mjukgörande handkräm ger intensiv vård till mycket torra händer med hög glycerinhalt och koncentrerad formula som ger återfuktning i 24 timmar.
Jag tycker till om produkten: Handkräm är alltid bra att ha och nu går vi verkligen mot den tiden på året då mina händer kräver handkräm flera gånger om dagen.

KENZO – Flower by Kenzo (650SEK / 30ml )
Glossybox om produkten: Kenzo Flower EdP kombinerar essensen av den rena naturen med en storstads pulserande livsstil. Denna unika och sensuella eau de parfum är framtagen för dig som är modern och som älskar blommiga och orientaliska dofter.
Jag tycker till om produkten: Inte min doft. Har aldrig varit så väldigt förtjust i Kenzo dofterna tyvärr.

Inte den bästa boxen men ändå inte den sämsta. Alla produkter kommer att testas och utvärderas. Nu ser vi fram emot nästa box som faktiskt kommer upp väldigt snart så jag kommer i kapp med alla boxar.

Är det någon av produkterna ni är extra nyfiken på och vill att jag gör en recension på?


Vill du börja prenumerera* på boxen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.