Ett nytt år och nya utmaningar

Tiden springer verkligen ifrån oss och nu börjar ett nytt år med nya utmaningar. Mycket har hänt under 2019, både saker jag gärna tar med mig vidare men en del saker hade jag gärna velat lämna kvar.

Det har varit väldigt tyst här och det tänker jag faktiskt inte be om ursäkt för. Att ha en egen domän är som att ha ett eget företag, du bestämmer över den helt och hållet. Och jag bestämde mig för att ta en paus och vila. Jag är fortfarande “dålig” eller vad man nu skall säga. Min hälsa är inte som den ska även då jag mått mycket bättre av att inte stressa över bloggen. Det var väldigt svårt i början att inte tänka på vad jag skulle hitta på för inlägg, för vad än jag gjorde så kunde jag börja fundera på om det skulle bli ett bra inlägg av det.

Men efter ha haft paus under några veckor så har jag insett att för var dag som gått så har jag mått lite bättre, eller att stressen börjat släppa. Så jag tänkte börja det nya året med att lägga bloggen på is under obestämd tid. Kanske tills jag blir friskförklarad om man nu kan bli det för utmattning.

Fast jag vill ju inte släppa denna lilla värld helt, så min tanke är att “blogga” vidare på Instagram under tiden. Där kommer jag försöka lägga upp flera inlägg och då kanske lite längre texter än “Hej, titta vilken fin produkt”. Självklart hoppas jag att ni fortsätter att följa mig där och återvänder hit när jag väl själv gör det.

Även då hälsan går upp och ner för varje dag så vill jag inte lova att jag bloggar dom dagar jag mår bra, därför känner jag att detta är bäst just nu. Instagram kan jag uppdatera vart jag än är och behöver inte sitta framför en dator. Jag vet att man kan blogga via mobilen men jag gillar inte att redigera mina bloggbilder i mobilen och därför valt att aldrig blogga där ifrån.

2020 har jag bestämt att hälsan går först helt enkelt!

You Might Also Like

4 Comments

 1. Karinsbeautyroom

  Tycker du gör helt rätt! Följer dig såklart redan på Insta ❤️ Hälsan ska alltid komma i första rummet ❤️❤️❤️❤️

  1. Annica

   ?❤️ Tack fina!

 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

  Det låter kokt, jag har själv varit utmattad och då ska man fylla dagarna med vad som får en glad. Inget ska pressas utan det ska stimuleras av liv :).

 3. Louise

  Hälsan går före allt ❤️

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.