Julen

Den årliga listan…

Det är dags igen för den årliga listan, den där listan som bara blir svårare och svårare för varje år. Och även då inte står en gran här hemma eller några klappar under den så är det alltid kul med en liten önskelista. Det blir en lista som jag själv kanske kan lyckas bocka av efter julafton. För man blir väl aldrig för stor för att ha en önskelista till tomten?

Reload Sport bag – Stronger
Letar efter en bra bag som jag kan använda till simträningen. Oftast bär jag även en datorväska på ryggen så nu vill jag ha en bag med axelrem. En sån där lagom stor och självklart snygg. Så denna vore faktiskt helt perfekt. Ett plus är skofacket där jag kan slänga in mina badtofflor.

Kånken No 2 Laptop – Fjällräven
Alltså en snygg laptop väska på ryggen är ju att föredra. Denna håller även datorn varm när det är lite kyligare ute. Svart som korpen är liksom min grej. Det här känns som en tålig väska som kan hålla många år, tror nog att det är min rygg som kommer lägga av innan ryggsäcken gör det.

Luxurious Gift Box Adictivo – Ida Warg Beauty
Sedan Ida Warg Beauty släppte deras parfymer har jag varit så sugen på just Adictivo. Och nu såg jag att dom hade ett julklappskit med en satin kimono.

Tanrevel Pro
Jag har kört på samma brun utan sol i evigheter och jag älskar den, men har samtidigt varit så sugen på att testa Tanrevel. Nu har det kommit en uppdaterad variant (Pro) som jag är extra sugen på att testa. Om man nu inte kan få en riktig solbränna i Sverige så varför inte fejka den.

OlaplexNo 0 & No 3 och No 4 & No 5
Mitt hår är slitet efter all denna blekning. Även då jag inte behandlar håret speciellt ofta längre så behöver det lite mer omsorg. Alla pratar om Olaplex så varför inte önska sig dess produkter.

Har du någon önskelista i år?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.