Julen Arkiv

Daretobeyou´s julkalender 2018 – Lucka 6 Kiss NY Pro

Dagen dom flesta av oss väntat på sedan 1 december är äntligen här! Julafton knackar på och alla trippar på tå. Vi öppnar årets sista lucka i adventskalendern och ser vad som kan finnas där.

Kanske behöver du byta ut det du har i din necessär idag eller så har du kanske tidigare inte använt dig av en hel makeuprutin. Idag har du nämligen chansen att vinna ett helt kit till ansiktet från Kiss NY Pro. Det är nu du kan utöka din festmakeup med nya färger eller kanske ta chansen att lära dig använda något helt nytt. 

I dagens lucka hittar du nämligen allt från primer till mascara. Du kommer kunna lägga en hel makeup med dessa produkter. Självklart har jag valt ut mina favoriter från märket så du skall få något riktigt roligt. Om det är så att just du vinner detta underbara kit och kanske inte delar samma hudton som mig så ser vi självklart till att du får rätt nyans.

För dig som inte använt Kiss NY Pro tidigare kan jag berätta att flera av produkterna är mina vardagliga favoriter. Det här är ett märke som dom flesta har råd att köpa utan att behöva snåla på produkterna. 

Först ut bland produkterna är primern som du lägger innan din foundation. PRO TOUCH Smoothing Primer (185SEK) är en balanserande primer som får din make up att vara längre. Jämnar ut hudens yta och ger en perfekt grund för make up.

Nästa produkt är Cushion Foundation (239SEK). Denna foundation som ger en lätt sammetslen täckning som varar hela dagen. Lätt att bättra på tack vare att förpackningen har spegel och svamp. Produkten ger även fukt och lyster. Du kan välja bland 15 olika nyanser.

Ombre Radiance Palette Grenadine (249SEK), hjälper dig med blush highlighter och contour. En produkt med flera användningsområden är så himla smidiga.

Självklart hittar vi något till ögonen. Goddess Palette Eyeshadow Artemis (229SEK) hjälper dig att fixa både vardags- och festsmisket.

För att markera både ögon, fransar och bryn så har jag plockat ihop dessa tre produkter. 

Dead Sexy Length & Define Black (139SEK) är kanske den perfekta vardagsmascaran enligt min mening. Men något extra lager får du riktigt fina fransar även till festen. Top Brow Sculpting Pencil Chocolate (175SEK) är en ögonbrynspenna med en triangulär tipp på ena sidan och borste i den andra. Brow mascaran är en gel som ger tjocklek och formar brynen. Denna produkt är en stor favorit hos mig. Så smidig just för att du både har penna och gel i samma produkt. För dig som vill markera ögonen lite extra så kommer det även med en Luxury Eyeliner (69SEK).

Sist ut till ögonen har vi härliga fransar och lim som hjälper till att hålla dom på plats tills du kommer hem på natten. Blowout Lash Pageboy (185SEK). För att fästa fransarna kommer det även ett extra lim. Lash Ahesivebrush On Transperent (65SEK) är ett transparent ögonfranslim med aloevera. Penseln ger en mycket exakt fördelning av limmet. 

Vad vore en hel makeup utan att ha något på läpparna! För att få till dom där riktigt snygga röda läpparna har vi Belle Soft Matte Lip Cream “Rich Ruby” och Luxury Intense Lip Liner “Bright Red”. 


Tävlingsregler:

 1. Hur många olika nyanser finns det att välja på av Cushion Foundation?
 2. Om du bara har tid att lägga en produkt från din sminkrutin, vilken skulle du ta?
 3. Gilla Dare to be you  och KISS NY Pro på Instagram (meddela gärna i kommentaren vilket alias ni har)

Lycka till!

Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen under veckan, men kommer även att meddela vinnaren per mejl så glöm inte att dubbelkolla din mejladress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Anja Lennartsson 24 december 2018 at 00:15

  15 olika nyanser!
  Gillar på Instagram anjalennartsson
  Om jag bara har tid för en sminkrutin så är det att få på mascara. Ser sjuk och naken ut annars. . t.o.m. så jaginte känner igen mej i spegeln..
  God Jul
  Anja L

 • Reply Malin Svensk Björck 24 december 2018 at 00:32

  Finns 5 st nyanser.
  Skulle välja concealer eftersom jag har rosacea.
  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  God Jul!

 • Reply Edgarochjag 24 december 2018 at 00:57

  1. 15 stycken
  2. Definitivt läppstift
  3. Följer er båda @edgarochjag
  4. Håller tummarna så hårt att de vitnar.

  God Jul! 🙂

 • Reply Ellen Ekheim 24 december 2018 at 00:59

  1. 5 stycken!
  2. Mascara! Med mina albino ögonfransar tycker jag att mina fina ögon helt försvinner utan någon som helst markering. Mascara rammar in de så fin och utan den känner jag mig mindre levande!
  3. ✔️

 • Reply Selma Sabet 24 december 2018 at 01:11

  Åh alla dessa produkter var helt nya för mig!?
  Tänk att få testa på allihopa vilken grejj! ??
  15 nyanser är svaret rätta, ?
  Om man läser din blogpost kan man det med säkerhet berätta! ??

  Ögonbrynspenna är ju någon jag måste ha! ?
  Jag använder det absolut varje dag! ?
  Det ger ansiktet ett helt nytt liv, ?
  Och gör att man fort känner sig attraktiv! ?
  Dessutom kan det användas som eyeliner och ögonskugga om det krisar! ?
  Därför är det den produkter som jag verkligen prisar! ?⭐️?

  Selmasabet på instagram

 • Reply Malin 24 december 2018 at 11:49

  Jag tror att det är 5!
  Oj vilken svår fråga! Men min hy är fin (just nu) och mina fransar och bryn är mörka och långa av sig själva… så jag måste säga att man alltid kan känna sig lite piffig och snygg enbart med läppstift – så det väljer jag! Får jag bara välja en nyans tar jag knallrött!

  Jag gillar på insta och heter filurfigur

 • Reply Madeleine Jonasson 24 december 2018 at 12:01

  Svar: 15 st nyanser
  Jag skulle köra på mascara, det gör en stor skillnad, det öppnar upp ögonen och man ser mer vaken ut.
  Jag följer på instagram: Madelad83
  Mail: madelad83@gmail.com

 • Reply Rachel 24 december 2018 at 12:08

  Wow så himla bra och behövlig lucka?
  1- Man kan välja mellan 15 olika nyanser!
  2- Om jag bara får välja en produkt skulle jag nog tagit lösögonfransar eller mascara! Lösögonfransar är något jag använder vardagligen, alltså skulle detta kit passa mig perfekt och få vinna i och med att den innehåller fransar bland annat, dessutom har jag testat några produkter från kissnyprose tidigare och jag har ÄLSKAT de! Jag är verkligen i behov av att uppdatera min sminkväska med härliga, nya och fräscha sminkprodukter som dessa!
  Jag följer båda konton på instagram där jag heter @rachelmouraad
  Nu håller jag alla tummar och tår att jag blir den lyckliga vinnaren av någon lucka i din julkalender, då jag deltagit i alla?
  God jul på dig!
  Rachel

 • Reply Karinsbeautyroom 24 december 2018 at 15:08

  1. 15 nyanser
  2. Bryngele
  3. Följer redan båda @karinsbeautyroom

 • Reply Anna 24 december 2018 at 16:04

  1. Cushion foundation finns i fem nyanser.
  2. Om jag bara fick lägga tid på en produkt i min sminkrutin skulle det vara ögonbrynen. Det är det absolut viktigaste för mig och då jag vid 14 år plockade sönder mina så måste jag fylla i dem varje dag.
  3. Mitt instagramalias är annathornell86

 • Reply Tatiana 24 december 2018 at 16:56

  1) 15 olika nyanser
  2) Läppstift! Går ingenstans utan röda vackra läppar så det skulle jag utan tvekan inte kunna vara utan <3
  3) Följer på Instagram som _vieille_ame

  En riktigt god jul önskar jag dig Annica!

 • Reply Emmy 24 december 2018 at 20:20

  15 olika nyanser! Följer er båda sen innan <3
  Jag skulle välja ett flytande rouge, har ett från lumene som är superhärligt. Då skulle jag kunna lägga lite färg på kinderna som behövs på en blekfis som jag men också lägga lite på läpparna istället för läppstift. Smidigt när man kan hitta flera användningsområden för saker 😀 <3
  klasen_@hotmail.com

 • Reply Christin 24 december 2018 at 22:05

  Den finns i fem olika nyanser!

  Rouge, med lite rosiga kinder så kommer man långt 🙂

  Följer på instagram som ChristinFrost.

  Hoppas på vinst 😀

 • Reply Sanna 24 december 2018 at 23:17

  Hur många olika nyanser finns det att välja på av Cushion Foundation?
  Svar: 15 olika nyanser.

  Om du bara har tid att lägga en produkt från din sminkrutin, vilken skulle du ta?
  Om jag bara hade tid för en enda produkt skulle jag helt klart valt mascaran. Det är den produkt jag alltid prioriterar först och som får mig att känna mig lite extra fin, och som jag upplever förstärker mina ögon lite extra.

  Följer bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Reply Marie Tranåker 24 december 2018 at 23:38

  Det finns 15 nyanser av foundationen.
  Om jag bara hinner med en produkt så blir det min ögonbrynspenna som har två sidor- en med färg och en med borste som fixerar brynen. Utan denna känner jag mig naken ❤?

  Mvh Marie Tranåker marietra87@hotmail.com
  Följer på Instagram! @marietranaker

 • Reply Vanja Eliasson 24 december 2018 at 23:40

  1. Svar 5 st
  2. Ögonen! Vill alltid pigga upp ögonen! Sä jag skulle välja en eyeshadow palett ?
  3. Instagram: Minviktigaresaa

 • Reply Sophie 25 december 2018 at 00:01

  1 15 st
  2 Mascara
  3 sockerbiten2016

  Hoppas på att få ett riktig supersnyggt nytt år,
  där jag får möjligheten att sudda ut alla glåmiga spår.
  Denna vinst fixar en slät hud som glänser i jämn nyans,
  ger mig sensuella ögon med extralång ögonfrans.
  Gnistrande röda läppar som kyssar pockar,
  ingen tvekan att vinsten mig enormt lockar . ?

 • Reply Elisa 25 december 2018 at 16:37

  1. 15 olika nyanser finns av Cushion Foundation!

  2. Helt klart läppstiftet! Utan att ha läppglans eller läppstift på läpparna så känner jag mig oerhört färglös, glåmig och
  intetsägande! Med färg på läpparna så ser jag genast piggare och fräschare ut, och känner mig mer livfull och får lite mer självförtroende!
  .
  3. Följer Dare to be you och KISS NY Pro på Instagram som elaisa_56

  En litet rim till vinsten, så här i juletid!

  “Ibland vill man ju vara extra fin, utan att behöva lida pin.
  Det är inte alltid så lätt, att sminka sig naturlig och vacker på rätt sätt.
  Men med hjälp av det innehållsrika kitet från Kiss NY Pro, får jag allra bästa
  hjälpen med detta, utan att en massa pengar behöva sprätta!
  Det fina smink-kitet hjälper mig att förbättra vad naturen gjort,
  och med lite vana så går det numera riktigt fort!
  Man känner sig väl aldrig helt perfekt, men med hjälp av dessa produkter
  får mina anletsdrag mera effekt!”

  Önskar dig en fortsatt God och fröjdefull Jul!
  /Hälsningar Elisa

 • Reply Linda Tranåker 25 december 2018 at 17:55

  Svar: 15 nyanser.

  Om jag bara hinner med en make-up produkt blir det concealer under ögonen för att både känna mig och se piggare ut.
  Följer på Instagram! @lindatranaker

  Mvh Linda lintra87@live.se

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.