Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 20
Hälsa & Livet

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 20

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Det kan kännas hopplöst att inte få till huden nu under vintern. Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 20 är nu öppen och här presenterar jag en ny chans att vinna härliga produkter från Nivea!

Hade du inte turen att vinna detta kit i början på julkalender så får du nu en ny chans. Ni var många som gärna ville vinna detta kit från Nivea med Q10 produkter så här kommer en andra chans kan en säga. Kanske ett bra kit att ge lite extra kärlek efter all julstress.

NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle

NIVEA Q10 PLUSC Energy Eye Treatment* (144SEK / 15ml)
Mörka ringer under ögonen är det troligen inte många som inte har erfarit. Vi lägger på mer makeup för att försöka dölja men det slutar oftast med att det ser kakigt och onaturligt ut. NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Eye Cream skall hjälpa oss att minska på dessa mörka ringar samtidigt som den minskar rynkor. Jag personligen kan tycka att det är lite små snyggt med rynkor vid ögonen, det ger lite liv åt ansiktet. Men jag vet att det är många bland er som inte håller med mig där.

Denna produkt är väldigt lätt och absorberar snabbt utan att kladda ner. Helt parfymfri som underlättar för dig som är känslig. NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Eye Cream innehåller två aktiva ämnen, Q10 och Kreatin. Dessa ämnen finns naturligt i vår hud och motverkar rynkor från insidan. Nu hjälper vi till lite extra med denna kräm.

Så här fungerar det: Q10 är ett Coenzym som finns naturligt i hudens celler. Den förser med både energi och antioxidanter och hjälper till att bekämpa fria radikaler – en av huvudorsakerna till hudens åldrande. NIVEA Q10plus produkterna hjälper till att öka Q10 halten i huden. Kreatin finns också naturligt i huden och fungerar som en energireserv. Perfekt i kombination med Q10. Hudkompatibilitet har dermatologiskt godkänts. Passar för bärare av kontaktlinser. Parfymfri.

NIVEA Q10 PLUSC Energy Sleep Cream* (155SEK / 40ml)
Den avancerade Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream kombinerar två kraftfulla antioxidanter – Q10 och det högeffektiva rena Vitamin C. Den unika kombinationen hjälper dina celler att andas på djupet och ger dem en ny boost av energi.* Den lätta och återfuktande formulan absorberas helt in i hyn över natten och arbetar med hudens egna egenskaper när den är som mest mottaglig. Vakna upp och se utvilad ut med en slät och energifull hy. *in-vitro RESULTAT Ger hyn energi Riktar in sig på de stora tecknen av stress: linjer och livlös och grå hy För synbart jämnare och fräschare hy.

NIVEA Q10 PLUSC Energy Day Care* (155SEK / 50ml)
Vi avslutar med en dagkräm som kombinerar två kraftfulla antioxidanter som Q10 och Vitamin C. Dessa skall återuppväcka trött och livlös hy. Innehåller även SPF15 som skyddar huden.

Dagens lucka är i samarbete med Nivea.

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 20 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Varför vill du vinna detta kit från Nivea?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply AnnaE 20 december 2017 at 08:02

  Jag vill vinna för att min hud är så torr och trött på vintern. Jag bor i Norrland och här är vintern lång. Alltså, missförstå mig rätt, jag gillar egentligen vintern men min hud är ju inte i toppskick direkt. Jag vill ha en bra produkt som gäller mig att klara ut i kylan. Jag har provat Niveas andra produkter förut och gillar dem starkt 🙂

 • Reply Titti skarp 20 december 2017 at 08:28

  jag hoppas vinna detta dels har jag aldrig testat niveas (dessa) så vore kul att hitta nya produkter
  behöver lite extra boost till min torra vinter hy
  god jul

 • Reply Caroline O 20 december 2017 at 08:37

  Följer som carolineoddsson på instagram ?. Detta skulle bli en julklapp till min mamma om jag vann 🙂

 • Reply Anna 20 december 2017 at 08:50

  Jag skulle verkligen behöva ägna min hy mer omtanke och med detta fantastiska kit så skulle det vara en bra början!

 • Reply Jerker 20 december 2017 at 09:03

  Både jag och min fru har problemhy, i synneret på vintern, så det vore perfekt som vinst för oss 🙂

 • Reply Anette Eriksson 20 december 2017 at 09:55

  Nu har det hänt, det jag inte trodde var möjligt
  måste erkänna att det faktiskt känns lite löjligt
  Jag har blivit klimakteriekäringen nummer ett
  svettas när det är kallt och fryser när det är hett
  Ibland blir jag knallröd om ansiktet och halsen
  om nån säger nåt, drar jag förkylningsvalsen
  Det verkar som det mesta är ur balans
  för hyn har också mist sin styrka och glans
  Att få det här passande kitet skulle kännas toppen
  nu när hormonerna lever rövare i kroppen

 • Reply Amanda L 20 december 2017 at 10:44

  1. Gillar och följer ( _secondlifereplay ).

  2. Jag hittar inte rätt i djungeln av alla produkter. Vill fortsätta mitt letande och testande. Men är jag verkligen beredd på att betala dyra grejer som inte tillfredställer mina behov? Tveksamt. Kan denna lucka vara min räddning? Mycket möjligt.

 • Reply Anja L 20 december 2017 at 11:03

  Jag vill vinna för att se fräsch och rynkfri ut. Bra svenska…

 • Reply Tingeling 20 december 2017 at 12:38

  Efter ett år med mycket stress i skolan och lite sömn, ser det nu ut som att man har tagit en kol penna under ögonen och strykit ut, så kanske detta sett kan bota mina mörka panda agon så jag kan börja nästa termin utan att se ut som ett hålögt lik

 • Reply Sara Ceder 20 december 2017 at 13:15

  Åh vilken fin gåva att ge bort till min älskade mamma som behöver skämma bort sig själv lite. Nivea har ju funnits så länge så man litar på det märket. Håller nu tummarna!

 • Reply Joanna 20 december 2017 at 13:55

  för jag vet att min mama använder den och skulle va super glad för påfyllning!! 😀

 • Reply Maria C 20 december 2017 at 15:23

  När vintertid gör min mogna hy trött och spröd,
  behöver jag Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle för spänst och extra glöd.
  Detta kit önskar jag till min livlösa hy,
  för då blir huden full av energi, utslätad och fräscht ny.
  I en stressad tid vill jag ge min ögonhy en kick:
  minska mörka ringar för en mer positv och pigg blick.
  Alla ålderstecken suddas också smidigt ut,
  och på mina sorgsna miner blir det garanterat slut.
  Mjuk och len om panna, nos och kind,
  lyxigt rustad att möta kalla nordanvind!

  Gillar på facebook (Maria Carlweitz) och instagram @myladymirjam

 • Reply Maria Helmersson 20 december 2017 at 15:39

  Egen tid jag sällan får
  tiden bara går och går
  klappen jag utav dig får
  gör att tiden ej gör spår

 • Reply Malin R 20 december 2017 at 15:49

  Det finns vissa saker som sätter pricken över i:et
  som genom sin existens förgyller livet!
  Detta kit från Nivea är ett sådant exempel då det är som bäst
  som skulle göra en glåmig småbarnsmammas tillvaro till en glädjefull fest!

 • Reply rebecka 20 december 2017 at 16:08

  Enkelt att motivera dne hänr gången- inte kunnat prioritera skönhetsprodukter på ett tag och huden ropar efter fukt just nu! Kylan gör bara saken värre, och så älskar jag långa promenader utomhus.. Så en vinst här skulle vara både läglig och mycket mycket uppskattad! Jag skulle bli glad helt enkelt 🙂

 • Reply Hannah N 20 december 2017 at 16:33

  Börja bli gammal, och då behöver man allt man kan för att hålla huden fint! God jul!

 • Reply Sanna 20 december 2017 at 17:02

  Jag har aldrig haft någon direkt hudvårdsrutin, och äger inga hudvårdsprodukter alls. Det vore därför fantastiskt att få vinna det här kitet då jag har börjat inse med åren att det är dags att börja ta hand om min hy lite bättre särskilt nu när jag börjar bli allt äldre. För även om jag inte är sådär jätte gammal (26 år) så ränner tiden i väg fort, och jag tror det är viktigt att börja ta hand om hyn redan nu för bästa resultat. Använder ofta andra produkter från Nivea som är ett bra och pålitligt varumärke, vilket gör att jag mer än gärna skulle prova på dessa produkter också.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig via Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Reply Carina RA 20 december 2017 at 17:10

  Ju fler år som går
  Desto fler rynkor jag får
  Kanske dessa kan stoppa tidens spår

 • Reply Malin Svensk Björck 20 december 2017 at 17:44

  Ansiktet visar inte bara alla mina år,
  Utan också mina sjukdomars spår,
  Jag vill ju helt enkelt bara,
  Lite vacker och fin få vara,
  Dessa produkter vore nog snälla mot min hy,
  Kanske får den att bli nästan som ny,
  Dom är nästan som en god fé,
  Som visar att mirakel visst kan ske,
  För mig, för dig, vi är alla det värd,
  Att nån gång i livet få en touch av flärd,
  Att känna att vår vackra och fina insida,
  Nu matchas av kroppens utsida

  Följer på Instagram, @hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig kväll!

 • Reply Mikaela 20 december 2017 at 17:52

  Jag är med, min mamma önskar sig det så hade velat ge henne en extra present efter jul som tack för att de står för att på jul ❤️??

 • Reply Anna 20 december 2017 at 17:56

  Jag tycker att Niveas produkter är väldigt bra.
  En dagkräm med solskydd vill jag gärna ha.

  följer som pepsiab

 • Reply Andrea 20 december 2017 at 18:58

  Varför jag vill vinna är så enkelt som att min hud ALLTID är torr. Sommar som vinter. Men självklart mer torr på vintern. Skulle väldigt gärna vilja prova nya produkter och se om det blir bättre.

  Följer på Fb och insta (coffeewithandrea)

 • Reply Irene Eliasson 20 december 2017 at 19:10

  Har förut använt Niveas anti-age produkter och är väldigt nöjd! Känns bättre att titta i spegeln nu, ja faktiskt en riktig fröjd! Mina rynkor har blivit färre, tur jag stoppade dom innan det blev värre! Så nu känner jag mig riktigt elegant, fast barnen ibland kallar mig tant!!

 • Reply Sara H 20 december 2017 at 19:37

  Å Detta vill jag vinna till mig själv som julklapp. Har länge velat testa detta från Nivea men aldrig kommit till skott att gör det. Jag tror att jag är som många mammor lägger pengarna till barnen och gubben och sist till mig själv.. Så därför skulle denna vinst passa mig superbra så kan jag lägga detta på mig själv. Kram och god jul och gott nytt år

 • Reply Andrea Breitholtz 20 december 2017 at 19:59

  Min hud skulle sjunga av glädje över att få bli grundligt bortskämd med denna fina klapp ❤??????

 • Reply Sandra Nilsson 20 december 2017 at 20:14

  En som börjar bli lite halvgammal behöver se till så att rynkorna kring ögonen inte blir värre. Så detta kit skulle passa mig så himla bra.

 • Reply Linnea H 20 december 2017 at 20:15

  Tänk att få vinna Niveas lyxiga droppar,
  som huden full med näring proppar,
  så att ansiktet äntligen kan få lite lyster,
  och bli av med huden som är så dyster.
  Med Nivea kan jag punktbehandla vissa zoner,
  för just nu har rynkorna flera dimensioner,
  hoppas därför deras produkter få prova,
  så att mina rynkor inte blir alltför grova.

 • Reply Annika Nilsson Pettersson 20 december 2017 at 21:07

  Jag hade fått in ganska bra rutiner på dag- och kväll förut, men så härjade branden här och vi blev evakuerade, fick bo på annan adress och hela huset rensades så gott som, kvar blev lite fotografier från bokhyllans lådor samt en säng från ena barnrummet som vi inte vet om vi kommer kunna behålla..
  Badrummet vart helröjt. Därmed ALLT ifrån skåpen, även mina krämer, rengöring och makeup. Har inte riktigt kommit på hur jag ska motivera för maken att mina rengöringsritualer är viktigare än sängen att sova i, vardagsrumsmöblerna eller köksporslinet 😉 Men allt har sin tid.

  Kanske har jag turen på min sida så att dessa plötsligt kan flytta in i badrumsskåpet, så jag kan återfå mina rutiner och min hy kan glädjas igen?

  familjenpettersson@hotmail.se

 • Reply Lyra Silva 20 december 2017 at 21:08

  Jag skulle ge kitet till min mamma som jag verkligen hoppas att komma hit till Sverige och få träffa sina barnbarn för första gången.

 • Reply Tatiana 20 december 2017 at 21:30

  Gladast det blir jag vill jag lova,
  om jag vann denna lyxiga gåva.
  Bort med rynkorna som hos en bulldogg,
  hjälpen finns här i Annicas blogg.
  Räddningen för hyn så slapp,
  är önskad som en klapp.
  Innehållet är vad alla kvinnor vill ha,
  produkter för skönhet som är så galet bra!
  Med ingredienserna de bästa,
  så härligt det vore att få testa.
  Nu önskar jag så hårt jag bara kan,
  att Niveas vinst till mig fann.

 • Reply Paola Allegrini 20 december 2017 at 22:53

  Varje morgon samma sak. Puffiga ögon och glåmig hy. Detta kit skulle få mig att känna mig som ny!

 • Reply Liisa 20 december 2017 at 23:10

  Följer på Instagram som elaisa_56 och Facebook Elisabet Nording

  Jag skulle väldig, väldigt gärna vilja vinna det här superfina hudvårdskitet från Nivea! Min hy skulle behöva dagcremen med Q10 och D-vitamin – hyn är verkligen vintertrött och livlös! Ingen alla spänst finns det heller i hyn.
  Eye Cream är också behövligt, sover ständigt för lite på grund av min fibromyalgi, har mycket smärtor och värk och måste ibland vara uppe på nätterna. Och de syns sannerligen på och runt ögonen, svarta ringar och trötthetsrynkor. Ögoncremen skulle vara till stor hjälp!
  Energy Sleep Cream, är övertygad att den kunde verka på min trötta hy över natten, den är återfuktande och innehåller bland annat C-vitamin och
  Q10 – precis vad min hy behöver!

  Så jag skulle bli otroligt glad och tacksam över att få vinna det jättebra kitet för hyn! (fast förstår att det är många andra som gör det också!)

 • Reply Camilla Wiklund 20 december 2017 at 23:26

  Åh jag behöver göra nåt åt min hy, torr och kliande besvärar den mig, har alltid haft lättskött hy men nu när jag passerat 30 märker jag att den kräver mer, och det här kitet låter perfekt, fullt av fukt och energi!

 • Reply Larsson 20 december 2017 at 23:36

  Min mammas favorit! Hon skulle bli så glad om hon fick den av mig.

 • Reply Becky 20 december 2017 at 23:54

  Öm det finns några skönhet produkter som jag litar på det är för säkert Niveas produkter!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.