Julen Arkiv

Dare to be you´s julkalender 2017 – Lucka 2

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 2

Lucka 2 är öppnad och idag tar vi oss en titt på naglar. Årets högtid för läckra och färgsprakande naglar är här. Har du inte råd eller tid att gå till salong för att fixa naglarna skall du titta hit!

På senaste tiden har jag varit väldigt dålig på att smycka mina naglar, något jag saknar otroligt mycket. Men det kan nog bero på att mina naglar ser hemska ut just nu. All stress (utanför bloggen) har visat sina tecken på naglarna och håret. Så nu till årets jul- och nyårsfester tänkte jag gå all in och låta mina naglar vara i centrum, dom behöver lite kärlek. Med dagens vinst kommer du kunna smycka dina naglar till alla fester du kan tänka dig. Idag kan du nämligen vinna ett helt kit med flera nagellack i läckra färger, stenciler som hjälper dig att få salongssnygga mönster på naglarna.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 2

KISS startade på 80 talet som ett litet företag i New York. Då levererade dom till salonger i USA. Idag är KISS är den ledande tillverkaren i världen av nagelprodukter och tillverkar produkter som är enkla att använda så att konsumenten kan få salongskvalitet hemma. Förutom lösnaglar har även KISS nagelvård, nagelsmycken och manikyr. Alla produkter har samma höga krav vad gäller kvalitet och innovation.

Dare to be you´s julkalender 2017 - Lucka 2

Om vi går lite djupare på vad dagens lucka egentligen innehåller. Detta presentkit är en limited edition upplaga och jag har inte sett den ute i butik, därför vet jag tyvärr inte heller vad den kostar. Men jag lovar att du inte blir besviken. Jag kommer att lägga ut mina försök till snygga och festliga naglar på Instagram under december och januari. Och jag hoppas att du som vinner kanske vill göra detsamma så kan vi inspirera varann och andra. Det finns så mycket möjligheter med denna vinst att jag inte riktigt vet vart jag skall börja.

Jag vet iallafall att mitt första försök kommer bli till nästa vecka då jag skall på årliga julbordet med jobbet. Skall bli så kul att se vad jag kan göra med alla dessa lack, pennor och stenciler. Kanske kommer mina naglar se ut som en julgran när jag är färdig. Borde kanske ta och lära mig att bli lite stadigare som vänsterhänt så inte endast vänster hand får snygga motiv på naglarna. Ibland blir en riktigt avundsjuk på dessa personer som skriver lika bra med vänster som höger.

Som sagt jag hoppas att vi kommer se en hel del inspiration snart på Instagram!

Kitet innehåller:

6 st nagellack. Ett genomskinligt lack, 3 glittriga och 2 enfärgade
2 st Nail art pennor
Stenciler / mallar 

KISS produkter kan bla köpas hos Kicks och Lyko.

Dagens vinst: KISS – Get the Look Nail Art Collection Limited Edition (självklart ett obrutet kit)

Tävlingsregler:

Denna lucka är öppen 2 december mellan 07:00 och 23:59, sedan är det för sent att tävla.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Korta, långa, glittriga, matta eller mönstrade? Hur ser dina dröm naglar ut till årets stora nyårsfest?

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

60 Comments

 • Reply
  Anneli P
  2 december, 2017 at 07:19

  korta, välvårdade och glittriga är mina drömnaglar!

 • Reply
  Jenny Sjöberg
  2 december, 2017 at 07:34

  Jag vinner gärna för att sitta och pyssla med naglarna gillar jag. Och att inte ha råd eller tid för salong stämmer på mig. Jag är gravid med fjärde barnet som kommer bara några dagar efter nyår med ett planerat snitt. Det är ganska tungt nu… Så för mig blir det lagom långa naglar till nyår med glitter med favoritfärgen lila som bakgrund.

  Följer och gillar!

 • Reply
  Camilla billberg
  2 december, 2017 at 08:06

  Långa naglar i matt nyans och med många glittriga stenar på vill jag på nyår ?

 • Reply
  Emmy
  2 december, 2017 at 08:19

  Med tanke på att jag har små barn blir det av praktiska skäl korta naglar men tänker att jag ska ha desto glittrigare nagellack för att kompensera 😀

 • Reply
  Martina
  2 december, 2017 at 08:53

  Jag kommer ha halvlånga naglar med en lätt rundning. Lacket kommer vara matt och rosa med ett inslag av glitter. Dottern kommer ha regnbågsfärgade naglar som hon har varje dag då det är hennes favorit både på fingrar och tår. Pyssligt för mamman att fixa en färg på varje nagel, men en mysig stund tillsammans är värt allt. God jul!

 • Reply
  Liisa
  2 december, 2017 at 09:25

  Jag vill inte ha naglarna alltför långa, halvkorta/halvlånga får jag väl säga! Till nyårsfesten ska det vara massor med glitter och färg! Skulle vilja ha en riktigt julröd, varm färg på nagellacket och pyntade med silverfärgade stjärnor och guldfärgade hjärtan!

  (Följer på Instagram som elaisa_56)

 • Reply
  Corina
  2 december, 2017 at 09:33

  Följer på både fb ( Corina Måbring Cadbrand ) och Instagram Corinamcadbrand

  Vill ha halvlånga glittrande naglar, gärna lite pimpade med extra detaljer och glow!

  Trevlig helg!

 • Reply
  Cissi
  2 december, 2017 at 09:57

  Följer på Instagram (Nastanperfekt) och Facebook (Cecilia Eriksson)

  På nyår skulle jag önska långa naglar med en mörk bas och massa glitter. Dessutom önskar jag att det skulle vara mina egna naglar. Just nu är de så sköra, så känns som en omöjlighet

 • Reply
  My Thulin
  2 december, 2017 at 10:00

  Jag älskar att ha Kort . matt svarta naglar med glitter det tycker jag är super snyggt just på nyår 😀

 • Reply
  Crax
  2 december, 2017 at 10:01

  Hej!
  Eftersom jag tillbringar mycket tid i stallet så föredrar jag korta naglar. Jag ser framför mig att jag har matta naglar i någon mörk färg men med inslag av lite blank och glitter. Och så gärna någon kul twist eftersom det är nyår och lite extra festligt. Kan vara en rolig mor dottergrej att släppa fantasin lös och fixa naglarna! ?✊️

 • Reply
  Elena eklund
  2 december, 2017 at 10:08

  Följer både på Instagram och Facebook.

  Om jag fick bestämma skulle naglarna vara inte allt för lång eller korta, och ha svart färg och med Glitter i silvrig färg ovanpå!

 • Reply
  gummigumman
  2 december, 2017 at 10:09

  Till fest får det gärna vara massa glitter och lite snygga detaljer till det. Är så dålig på sånt här men vill väldigt gärna också ha snygga och coola naglar. Behöver väl öva!
  Vill inte ha lpnga naglar utan föredrar lite kortare med bara en bit sticker ut utanför fingret.
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på Instagram,@hostdagjamningen.
  Ha en fin dag!

 • Reply
  Jessica H
  2 december, 2017 at 10:12

  Glitter glitter glitter…..alla naglar ska glittra.
  Jag bara älskar att få piffa till naglarna till nyårsfesten, då jag i vanliga fall ej har möjlighet att ha dom målade.

 • Reply
  Malin Öhlund
  2 december, 2017 at 10:26

  Jag vill ha mina nyårsnaglar långa och med glitter i mängder, gärna silver/svart, så snyggt!
  Gillar på fb i namnet Malin Öhlund och följer på instagram i namnet @mmalinohlund 🙂

 • Reply
  Titti skarp
  2 december, 2017 at 10:34

  jag gillar att ha lagomt långa naglar och i juletider blir det guldiga
  jag har testat dekorera mina naglar men gick inget vidare så endast lack o top lack
  då är jag nöjd
  hoppas på tur
  redan följare på insta
  Titti

 • Reply
  Anna
  2 december, 2017 at 10:38

  Snälla, säg nu inte att jag är tråkig – men jag älskar det klassiska! Jag vill ha långa, röda naglar till svepande svart chiffong när det är fest!

 • Reply
  Carina B
  2 december, 2017 at 10:51

  Hej! Följer på FB och Insta såklart! Detta nyår Vill jag ha extra långa naglar så jag kommer köpa lösisar och limma själv. Blanka grå med silverglitter på topparna! Bra kombo om man både vara sober och glammig!

 • Reply
  alexandra dahlberg
  2 december, 2017 at 10:57

  i år tror jag att jag kör på rockiga naglar kanske någon matt och någon i guld.

 • Reply
  LindaF
  2 december, 2017 at 11:40

  Långa med glittriga tippar är helt klart min nyårs favorit! ?

 • Reply
  Alexandra A
  2 december, 2017 at 12:06

  Mina drömnaglar till jul är en salig mix av kraftigt rött med glittrande guld! Till självaste nyårsafton önskar jag mig silverfärgade naglar med tipparna doppade o mini silverstjärnor! Börja året med glitter är alltid en bra idé!!!

 • Reply
  Kirsi
  2 december, 2017 at 12:28

  Halvlånga, svarta, matta. 1-2 naglar med svart botten och genomskinlig guldglitter på.

 • Reply
  kamillaskamera
  2 december, 2017 at 13:50

  Jag älskar naglar och har gjort sedan länge. Jag gillar långa naglar. Nyårsnaglarna i grönt metallic med både glitter och stenar.

 • Reply
  Gun Hilmerby
  2 december, 2017 at 14:04

  Formade rätt korta och glittriga det är min stil.Måste kunna göra pilljobb med mina händer då man syr i olika material!

 • Reply
  Sofie A
  2 december, 2017 at 14:32

  Jag är gärna med <3

  Gillar på FB – Sofie Altuntas
  Följer på IG – sofie_altuntas

  Jag älskar röda och glittriga naglar så jag kommer att satsa på det <3

 • Reply
  rebecca f
  2 december, 2017 at 14:39

  mina drömnaglar inför nyårsfesten ska vara i någon färgglad färg, massor utav glitter och lagom långa!

 • Reply
  Mia Korch
  2 december, 2017 at 14:40

  Korta färgranna naglar med glitter passar perfekt på denna småbarns mor,
  för då slipper jag klösa dottern jag tror.
  Snygga naglar gör mig alltid så gla,
  jag försöker måla och fixa dem nästan varendaste da!

 • Reply
  Tingeling
  2 december, 2017 at 14:53

  Jag vill göra tass avtryck på mina naglar så dom matchar min tatuering på armen, självklart med lite glitter så man får lite glamour så det även matchar min guldiga klänning 🙂

 • Reply
  Mammasvardag.se
  2 december, 2017 at 15:01

  Mina drömnaglar är glittriga och i lagom längd, gärna i blått eller grönt.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen) och följer på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply
  Fru P
  2 december, 2017 at 15:16

  Jag drömmer om långa mörkröda naglar i ett väldigt glänsande lack! Men framför allt önskar jag att det är 10 långa naglar och inte nån som gått av ?

  Gillar på både FB (Sara Pedersen) och Instagram (@frupsvarld)

 • Reply
  Vanja Mustafa
  2 december, 2017 at 15:17

  Vanligtvis tycker jag att det är riktigt snyggt med korta och matta naglar, men till nyårsfesten skulle det vara festligt med långa och glittriga!;)

 • Reply
  Mirjam Alstermark
  2 december, 2017 at 15:18

  Halvlånga med en diskret glittrig färg eller genomskinlig för att få en så fräsch look som möjligt! Eller varför inte en stilren enfärgad färg?

 • Reply
  Jennya Johansson
  2 december, 2017 at 15:39

  Hej! Jag skulle vilja ha spetsiga gelénaglar under nyår men hobby och jobb gör att det inte funkar. Jag önskar glittriga naglar, gärna där jag kan blanda två olika färger/nyanser. Följer på Insta under jennyannhbg och på FB under Jennya Johansson. Kram

 • Reply
  Johanna
  2 december, 2017 at 16:29

  På nyår är det mörka naglar som gäller och det ska gärna glittra! I år tänker jag mig oxblodsröda naglar med gyllenglittrande överlack…

 • Reply
  Johanna
  2 december, 2017 at 16:45

  Nu är jag nog trög som inte fattar var jag ska tävla, men får chansa på att det är här på bloggen! Jag har precis klippt ner mina naglar till en sorglig historia efter att ha haft dem långa och eleganta. Fördel: man kan peta sig i näsan. Nackdel: kan inte klia mig ordentligt. Till nyår hoppas jag på långa glittriga naglar igen!

 • Reply
  Maria Sundlöf
  2 december, 2017 at 17:09

  Mina nyårsnaglar är mina egna, inte fejk
  De är rättså långa och matchar min mejk!
  Guld Glittriga och fina,
  så jag hoppas luckans lack blir mina!

 • Reply
  Sanna K Strand
  2 december, 2017 at 17:18

  Gillat på båda 🙂
  När det lackar (hahaha, lackar) mot jul ska det vara more is more! Skimrig röd bas med massor av gulddetaljer! Man kan inte få för mycket julpynt 😉 Jag gillar att använda striping-tejp och då vet jag att Kiss lack är särskilt bra att använda!

 • Reply
  Emelie B
  2 december, 2017 at 17:27

  Gärna med någon fin liten symbol i form av en glittrig stjärna eller strass som faller i ett ombre liknande stuk! Waow säger jag bara! Färgerna ska såklart vara en svart bakgrund med lite marinblått ombre stuk och strass i silver!! Kram

 • Reply
  Anja Lennartsson
  2 december, 2017 at 17:43

  Mina drömnaglar är långa vackra och glittrig. Tyvärr arbetar jag i vården så de är oftast korta och omålade…

 • Reply
  Anna Lindh
  2 december, 2017 at 17:58

  Jag gillar korta naglar, men gärna blåa, gröna eller varför inte orangea, självklart glittrande!

 • Reply
  Madelene Abrahamsson
  2 december, 2017 at 19:12

  Jag gillar långa vackra naglar till jul. Faded French med silvrigt glitter och blanka ska dom vara ??Håller tummarna hårt! Gillar på Instagram/Madde_cancersurvivor och på Facebook/Madelene Abrahamsson
  Kramar!

 • Reply
  Caroline
  2 december, 2017 at 19:16

  På nyår vill jag gärna ha långa naglar färgmässigt vill jag blanda lite ha några matta medan vissa ska glittriga det skulle vara så himla ballt!!

 • Reply
  Annette Jönsson
  2 december, 2017 at 19:37

  Långa och röda hade varit drömmen då jag aldrig haft det men har äntligen lyckats spara ut lite längd och är så vinka stolt.

 • Reply
  Jenny A
  2 december, 2017 at 19:46

  Gillar samt följer på fb och instagram @jennyalexandersson

  Mina dröm-nyårsnaglar skulle vara spetsiga, långa och massor av glitter! Det är så himla snyggt.

 • Reply
  jenny varga
  2 december, 2017 at 19:59

  medellånga naglar med kanske en blandning.. en matt metallic rose gold färgad bas med kanske något stjärnmönster på 2 av naglarna

 • Reply
  Maja
  2 december, 2017 at 20:11

  Mycket glitter ska de va på mina drömnaglar ?

 • Reply
  Maja
  2 december, 2017 at 21:14

  Eftersom jag har en liten bebis att ta hand om är korta naglar mest praktiskt. Men färgmässigt blir det en kombination av glitter i olika färger!?

 • Reply
  Johanna VL
  2 december, 2017 at 21:15

  Gillar på fb och följer på insta sedan länge.

  Nyår brukar inte innebär några större festligheter för oss. God middag med barnen och lite nyårsraketer. Ibland klär vi upp oss och ibland kör vi mer bekvämt. Oavsett så är det ju kul med lite piffade naglar, och mina drömnaglar till nyår hade gärna fått gå i mörkt mörkt blått, med liter glitter och lite metallic. Inte för långa för att kunna använda datorn och när man ska handskas med tre barn.

 • Reply
  Carola Lind
  2 december, 2017 at 21:35

  Följer både på FB (Carola Lind) och Insta (mammamuh_)

  I år önskar jag naglar som i alla fall går att göra fransk manikyr på. De är korta för att de gått av i stallet och på jobbet.

 • Reply
  Malin
  2 december, 2017 at 21:41

  Drömnaglarna är sidenmatta i en smaragdgrön nyans. Följer som @malinkinberg och Malin Kinberg.

 • Reply
  Anna L
  2 december, 2017 at 21:49

  Långa naglar till nyår vill jag att de ska gnistra och glimma och glittra!

 • Reply
  Maria Helmersson
  2 december, 2017 at 22:14

  långa glittriga guld naglar till nyår jag vill ha

 • Reply
  Ida Henrysson
  2 december, 2017 at 22:45

  För mig blir det relativt korta, matta auberginelackade naglar till nyår.

 • Reply
  Becky
  2 december, 2017 at 22:51

  Att ha glittriga naglar är ett måste till Nyårsfesten!

 • Reply
  Camilla
  2 december, 2017 at 23:05

  Drömnaglarna är matt dimrosa! Följer på Facebook som Camilla Wiklubd och på instagram som lillakarlsbyn

 • Reply
  Hannah N
  2 december, 2017 at 23:26

  korta och matta för en praktiskt 4 barns mamma, men ändå lite färg på naglerna lyser opp dagen!

 • Reply
  Guna
  2 december, 2017 at 23:34

  Jag föredrar korta och mörk röda matta naglar till jul då jag jobbar på ett lager och hade gärna velat ha långa naglar men det skulle inte funka på mitt jobb 🙁 fin blogg btw

 • Reply
  Elisabeth
  2 december, 2017 at 23:37

  Lite längre, runda glittriga, med extra mycket blink

 • Reply
  Martina Andersson
  2 december, 2017 at 23:56

  Gillar på instagram som MartinaElizabethh och på facebook som Martina Andersson!

  Mina nyårsnaglar för i år kommer troligtvis bli ganska mörkt glansiga röda då klänningen kommer glittra precis som mina ögonlock!

 • Reply
  Sanna Andersson
  3 december, 2017 at 08:06

  Långa och glittriga i en mörkröd färg. Så ser mina drömnaglar ut. Så himla snyggt.

 • Reply
  Joanna
  3 december, 2017 at 12:13

  glittriga !!!! 😀 med mönster !!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.