Skönhet & Mode

Dags för en ny hudvårdsrutin med Jabushe!

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

När värmen och solen tittar fram så lägger jag oftast mer tid på hudvård än makeup. Det är nu jag vill utforska nya krämer och se vad dom kan göra för mig. Idag tar vi oss en titt på Jabushe!

Snart hade jag tänkt att påbörja en ny hudvårdsrutin. Nu när jag e gammal tant så är det kanske faktiskt dags att börja se över vad för krämer jag använder. Skall jag byta upp mig från krämer till känslig hud och istället ta antirynkkräm. Ja jag vet att det är lite sent att tänka på detta nu, men det skadar aldrig att börja.

Så det är dags att ta mig an Jabushe, ett svenskt antirynkkräms märke. Deras nya varumärkesambassadör Jessica Almenäs är kanske en person som många kan relatera till och ta varumärket på allvar. Det är ingen proffsig fotomodell som inte vet vad rynkor eller skrattlinjer är för något. Dom säger att Jabushe är ett revolutionerande resultat av svensk forskning och det är lite det jag vill testa nu. Tanken var att vänta till min semester börjar men nä jag kan inte vänta.

Är faktiskt otroligt taggad för att påbörja denna rutin! Jag skall börja med dessa tre produkter men hoppas självklart på att testa fler produkter i framtiden. En produkt jag vet att jag skulle vilja testa så snart som möjligt är Jabushe Eye Cream*. Mina ögon har verkligen tagit stryk av livet och nu när jag gått över till 40 är jag rädd att påsarna under ögonen skall bli sopsäckar om jag inte hittar någon produkt som kan hjälpa mig på allvar.

Först ut har vi Jabushe 3 in 1 Peeling Mask* (299SEK / 75ml) som är en kombinationsprodukt som både rengör på djupet, mjukgör och ger lyster åt huden. Den innehåller en mild PHA syra som minskar hudens ålderstecken och har en utjämnande effekt på hudtonen, naturliga peelingkorn av jojobavax, kaolinlera som absorberar talg och orenheter samt äppelextrakt med en långvarigt återfuktande effekt.

Tanken är att använda den ungefär 1-3 gånger/vecka och låta verka 10-15 minuter och sedan applicera en fuktkräm. Denna passar alla hudtyper och är 100% vegansk. Dessutom är den baserad på minst 95% naturliga ingredienser.

Sedan har vi två olika krämer som jag skall testa. Först ut har vi Soft Cream* (299SEK / 50ml) som är en dag-och nattcreme som passar som en första antirynkcreme då den har en lägre koncentration av det intensivt verksamma QAL-100l**.

Och den andra är Original Cream* (499SEK / 50ml) som också är en dag-och nattcreme. Även den skall minimera hudens ålderstecken och ge en spänstig hy med fin lyster genom det intensivt verksamma QAL-100**. Denna är lite kraftigare än Soft Cream så denna kommer jag att testa efter jag kört Soft Cream under någon vecka bara för att vänja den.

**QAL-100 är deras patenterade formula med Q10, Liponsyra och Acetylkarnitin som tillsammans bygger upp hudcellerna på djupet.

Återkommer självklart när jag testat dessa produkter under en tid så ni får veta vad jag tycker om dom. Har dom tagit bort alla ålderstecken kanske?

Andra produkter från Jabushe som jag är lite extra sugen på är Sun, Collagen, Eye lift Serum och Eye Cream.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karinsbeautyroom 3 juli 2019 at 10:25

    Ser fram emot att få höra en recension sedan <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.