Skönhet

BUDGIE – Dry Shampoo Foam

Budgie - Dry Shampoo Foam

Detta inlägg är ett pressutskick. Inlägget innehåller även annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Även om jag är rätt lat när det kommer till att styla håret så älskar jag att testa nya produkter för just håret. Ibland händer det att håret blir så där WOW! Så vad ger dagens produkt BUDGIE Dry Shampoo Foam mån tro?

Nu när håret är kort behöver det stylas var och varannan dag. Dom två produkter jag använder mig mest av är saltvatten spray och torr schampoo. Det är inga konstigheter där, spraya ruffsa till och jag är klar.

Budgie - Dry Shampoo Foam

Här om veckan blev jag introducerad för ett nytt märke, BUDGIE. Och för att gå ett steg närmare så fick jag en dry schampoo foam* (129SEK) i mina ägor. Detta var något helt nytt för mig och jag var absolut inte sen med att börja testa den! Jag är absolut inte främmande för att använda mousse produkter i håret även om jag inte gör det speciellt ofta. Troligen för att jag kanske inte hittat den rätta för just mitt hår. Jag gillar när håret för volym, ger lite stadga utan att bli hårt och känns naturligt.

Och helt ärligt så upplever BUDGIE Dry Shampoo Foam alla tre punkter för mitt hår. Ändå nackdelen är att det kan dofta lite starkt allt efter som. Men jag skall försöka att inte använda så mycket produkt i håret och förhoppningsvis kanske doften inte blir allt för stark då.

Denna kommer absolut att användas till sista “droppen”. Och med priserna på BUDGIE´s produkter kommer dom mer än gärna fortsätta att hitta en plats hemma hos mig.

Budgie - Dry Shampoo Foam

Produkterna från BUDGIE är producerade av svenska specialister inom hår- och hudvård och doftsatta av parfymer från den franska parfymstaden Grasse, det låter lyx! Hela sortimentet är producerat i Sverige och är helt veganskt. Namnet och signaturfärgen gult kommer från Budgie-fågeln, undulaten som likt människan har ett individuellt utseende och egen stil.

BUDGIE

Nu är jag himla sugen på att testa fler produkter från detta märke. The Moisture Boost* (149SEK) är en hårinpackning i en rosa nyans men den färgar inte håret rosa. En produkt för den lata (mig själv) så är denna The All-in-one Mist* kanske något (149SEK). Nu när jag blivit korthårig försöker jag hitta produkter som fungerar att styla smidigt med, kanske The Soft Wax* (149SEK) blir nästa produkt att testa. Jag som älskar salt vatten produkter måste ju absolut testa denna rosa The Sea Salt Mist* (129SEK).

Alltså hur söt är inte denna The Travel Kit Giftbox* (179SEK)! Visst blir man glad av gult? Bra storlek på produkterna och det är verkligen precis dom produkter du kan behöva när du åker bort en helg. Kitet innehåller Hydrating shampoo 60ml, Hydrating Conditioner 60, Multitasking dry shampoo 100ml och en exklusiv BUDGIE kam. Jag tror nästan att detta lilla travel kit är ett måste när jag åker i väg på spa i början på mars!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Louise
  7 februari, 2019 at 09:01

  Spännande ? kul att du gillade den. Måste testa min nån dag.

 • Reply
  Linda
  6 mars, 2019 at 08:11

  Konstigt, mitt luktar knappt alls upplever jag. Köpte för någon vecka sedan och för mig med mörkt hår funkar det tyvärr inte alls. Lämnade först små vita korn efter sig, såg ut som mjäll. Efter mycket gnuggande och borstande fick jag bort de flesta men det är fortfarande matt och grådassigt. Väldigt besviken, trodde det här skulle vara perfekt för mig som inte gillar den sträva känslan många torrschampon i sprayform ger.

  • Reply
   Annica
   6 mars, 2019 at 10:10

   Men va konstigt! När jag inte hade så mycket produkt i håret luktade det inte så starkt, men doften finns där. Och jag fick ingen som helst beläggning efter den i håret. Testade att ruffsa lite extra mycket vid flera gånger gör att se om den skulle ”mjälla av sig”, men inget.

   Även om alla produkter fungerar olika på alla så är jag ändå väldigt förvånad över hur pass olika vi upplever just denna produkt. ☹️

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.