Skönhet & Mode

Beauty Bear

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Kosttillskott som är som godis, kan det bli trendigare och godare! Beauty Bear hjälper till att förse hud, naglar och hår med ämnen i form av gelebjörnar.

Jag tänker bumbibjörnar, så det är ju alltid positivt. Fråga mig dock inte varför bumbibjörnar är det första som slår mig. Haribo björnar hade kanske varit bättre, fast bumbibjörnar är sötare. Sak samma! Idag skall vi prata om Beauty bear, ett nytt kosttillskott.

Beauty bear lanserades i Sverige under februari detta år så det har inte funnits så väldigt länge på svenska marknaden. Här har vi söta nallar som tillverkas i Danmark och är veganska, cruelty free, gluten och laktosfria. Dom innehåller inte heller några artificiella smaker, färger eller sötningsmedel. Låter ju faktiskt himla bra än så länge!

På marknaden hittar vi fyra olika sorters kosttillskott: SKIN, HAIR, NAIL och TAN. Dessa gelebjörnar kan ätas av alla över 11 år och rekommenderat intag är två per dag (av varje). Ja du kan äta två av varje sort varje dag.

SKIN Vitamins* (319SEK / 60 björnar)
Dessa har en smak av hallon och är framtagna att ge näring till vår hud. Dom innehåller bla vitamin A och zink som tillsammans stärker huden samt ceramider som förbättrar hudens elasticitet och förebygger fina linjer.

HAIR Vitamins* (319SEK / 60 björnar)
Vitaminerna som är framtagna med näringsämnen som stärker och underhåller vårt hår har fått en smak av svartvinbär. Dom innehåller bla biotin, acerola (c vitamin) och folsyra som tillsammans stärker håret och tillför volym och glans.

NAIL Vitamins* (319SEK / 60 björnar)
Smaken av gröna äpplen är framtagna för att förstärka och ge näring åt naglarna. Dom innehåller åkerfräken, selen, vitamin B6, B12 och zink som tillsammans stärker naglarna.

TAN Vitamins* (319SEK / 60 björnar)
Björnarna som förbereder får hud för solen har en smak av söt persika. Tänk dock på att dessa inte är något substitut för solskydd utan den hjälper bara till att förbereda huden och att bli bränd. Dessa hjälper även till att linda solutslag, så glöm inte ditt vanliga solskydd när du vitsas i solen. TAN Vitamins innehåller bla betakaroten som tillsammans med C Vitamin (Acerola) hjälper till med bildandet av nytt kollagen i huden.

Jag har ett litet tips för intaget för dessa små björnar. Här om veckan var jag på Flying Tiger och köpte så ursöta förslutningsbara påsar. Varje morgon lägger jag ner två av varje björn i en sådan påse och tar med mig till jobbet. Någon gång under dagens lopp brukar jag alltid bli sugen på något sött, så varför inte ta fram denna påse och äta vitaminerna som godis!

Beauty Bear säljs bla på utvalda Åhlensbutiker*, Apoteket Hjärtats e-handel*, LYKO*.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Louise 28 mars 2019 at 13:29

  Väldigt smart ??

 • Reply Karinsbeautyroom 5 april 2019 at 09:08

  Jag reagerar på att du äter dem som godis, inte för att det är fel på något vis utan faktiskt ganska smart men jag blir nyfiken på sockermängden i dem. Jag som diabetiker vill ju inte stoppa i mig mera socker än nödvändigt dagligen. Hur är det med socker i dessa?

  • Reply Annica 5 april 2019 at 10:11

   Hahaha jag tänker att det är godis istället för vitaminer bara. Min hjärna äter hellre godis än just vitaminer. ? Men jag skall absolut kolla upp sockerhalten i dom och återkomma. För dom är rätt söta så socker är det allt i dom men frågan är om det är naturligt eller tillsatt.

  • Reply Annica 6 april 2019 at 18:28

   Vitaminerna innehåller råsocker så dom kanske inte är så jätte nyttiga om man vill undvika socker. ?

   • Reply Karinsbeautyroom 6 april 2019 at 20:06

    Tack snälla för svaret, jag får leta efter ett annat tillskott för hår och naglar.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.