Julen Arkiv

40 dagar kvar till julafton

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Men inte redan, kanske du tänker. Jo redan! Dagarna springer iväg och jag längtar verkligen till julen detta år. Förra året vart det inget alls.

Så med 40 dagar kvar till julafton tänkte jag gott mig i julpyssel idag. Eller ja inte pyssel utan mer design och inredning. Förra året vart det ingen som helst utsmyckning hemma inför julen, och på själva julafton var inte alls humöret på topp. Men iår minsann, jag är så himla pepp på att fira jul. Tidigare har vi endast varit vuxna men i år har vi tillökning på en liten bebis. Inte för att han kommer bry sig speciellt mycket om själva julafton men vi andra kan få låtsas som att han gör det och skämma bort honom lite. 

40 dagar kvar till julafton

Alltså helt ärligt, hur sött är inte detta lilla Nisse kit! Nu tror jag inte Bull kommer reagera om jag byggde upp denna på en tröskel i huset, men det vore nästan lite synd att inte göra det.

En julstrumpa är ett måste under julen. Vet inte om jag kommer hänga den på öppna spisen men någonstans i huset kommer det i år hänga tre julstrumpor. Dessa finns i två olika storlekar. Jag har en stor (79,90SEK) och två små (10SEK). 

Jag vet att det är så fjantigt, men det kanske är just därför det är lite extra roligt. Denna jul vill jag att alla skall vara glada så jag kommer minsann införskaffa mig en jultröja med led belysning (199SEK)!

Till köket skall jag i år införskaffa mig några nya bordslöpare. Tror minsann Dalhem (69,90SEK)  skulle passa bra nu till vårt lite mörkare kök.

Årets färg i julgranen kommer bli vinrött / oxblod, troligen blandat med guld. Så det blir till att shoppa nytt pynt i år. Jippi! Julgranskula Cadelia* (119SEK) skulle bli väldigt vackert i granen.

Hur dekorerar du i fönstret, är det ljusstake eller stjärna? Jag är lite små sugen på att gå utanför boxen detta år och skaffa mig en ledbelysning i form av ekorrar (129SEK). Hur gullig är inte denna fönsterdekoration? Vill du inte ha den i fönstret så kan du sätta den i taket eller på väggen. Den går nämligen på batterier så du behöver inte ha något el uttag i närheten.


Hjort (599SEK) Tomte (149SEK) Pingvin (299SEK) Snögubbe (299SEK) Bock (349SEK)

Jag skulle även vilja fylla min trädgård med massa roliga och fina figurer. Dock är jag rädd att dom inte får stå kvar, något vi tydligen har problem med här på gatan. Kanske kan pynta hus- och garagetaket med figurerna istället. *skrattar*

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karinsbeautyroom 15 november 2018 at 19:13

  Du missade min favorit belysning älgen 🙂 Hoppas det finns någon kvar när rean startar så jag kan köpa en.

  • Reply Annica 15 november 2018 at 19:52

   Å jag önskade verkligen att jag kunde ha sådana figurer på tomten, men dom blir tyvärr snodda. Flera stycken köpte just älgen när jag var där under klubb dagarna.

 • Reply Louise 20 november 2018 at 15:10

  Älskar jultröjor ? så najs med belysning ju!!

  • Reply Annica 20 november 2018 at 19:12

   Jag skall mig ta mig tusan köpa en och ha på julafton! Då kan som sagt ingen gnälla på att jag bara går i svart. hahaha

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.