Skönhet & Mode

3 Snabba – MaketheMake

Även då jag sitter ute i skogen och inte sminkar mig speciellt ofta nu under semester så är suget för nya produkter stort. MaketheMake har släppt en hel drös med spännande produkter som jag gärna vill prova.

Jag är inte precis först ut med dessa nyheter från SkinCity, men jag har inte kommit till att prova någon av produkterna än av MaketheMake, som faktiskt är SkinCity´s egna märke som dom lanserade tidigare denna sommar.

Alla produkter är fulladdade med kliniskt bevisade aktiva ingredienser med syftet att förlänga hudvårdsrutinen med en hudvårdande makeup som sista steget. Sortimentet har någonting för alla hudtoner med olika texturer, ingredienser och finish. Det unika med MAKETHEMAKE är att utgångspunkten alltid är den behandlande effekten av produkterna så att hela rutinen bidrar med att ge dig en så hälsosam hud som möjligt. Hela märket är veganskt och produkterna är inte testade på djur. Sortimentet erbjuder allt som behövs för en perfekt basmakeup

Melon Moisture Mist (149SEK)
Melon Moisture Mist är en ultrafin ansiktsmist som återfuktar huden under dagen och ger den en extra boost med en uppfriskande känsla. Formulan innehåller hyaluronsyra som binder fukt i huden medan kraftfulla antioxidanter som niacinamid och C-vitamin skyddar mot fria radikaler. En blandning av växtextrakt ger misten en mild och fräsch doft. 

Vitamin B Flawless Filter Foundation (299SEK)
Vitamin B Flawless Filter Foundation är en högpigmenterad foundation som ger medium till full täckning med en sidenmatt finish. Innehåller niacinamid och panthenol som lugnar huden och reducerar synligheten av porer. Formulan smälter in i huden och täcker ojämnheter för att ge en jämn och naturlig finish. Kommer i sju olika nyanser.

Peptide Perfecting Concealer (199SEK)
Peptide Perfecting Concealer är en concealer och serum i ett som återfuktar och jämnar ut hudtexturen under ögonen samtidigt som den minskar synligheten av mörka ringar och rodnad. Den har en lätt täckning och silkesmjuk textur som finns i sex olika nyanser, där en nyans kan passa flera hudtoner. Innehåller peptider, ceramider och E-vitamin som ger näring, skyddar och stärker huden runt ögonen. Formulan suddar ut fina linjer och reflekterar ljuset för en jämnare hud med mer lyster. 

Missa heller inte den ursnygga Holo Tote Bag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.