Adventskalender 2016 Lucka 13 – HH Simonsen

Adventskalender 2016 Lucka 13 – HH Simonsen

Varje dag slits vårt hår pga någonting, antingen är det stylingprodukter eller klimatet. Idag har du chansen att vinna snygga produkter som är skonsamma mot ditt hår när det behövs som mest.

Missade du förra veckans lucka med Tangle Teezer,  ingen fara. Idag har du en ny chans att vinna fantastiska borstar till ditt hår. I dagens lucka hittar vi borstar från danska märket HH SimonsenGenom sin hårborste kallad Wet Brush kom också genombrottet. Denna borste fungerar lika bra på vått som torrt hår och har unika egenskaper i form av Intelliflex-tekniken som innebär att piggarna är både flexibla och fasta. Denna teknik gör borstningen mer skonsam och reder lätt ut det mest bångstyriga hår. Wet Brush kan användas på hårförlängningar & peruker.

Adventskalender 2016 Lucka 13 – HH Simonsen

HH SIMONSEN The Wet Brush-Pro Pink Duo Set 324SEK (limited edtion) innehåller en normalstor borste samt en mindre (travelsize). Jag har faktiskt inte lyckats hitta denna duo i någon webbutik.

Du får även tre färggladda Hair Cuddles. Dessa tre har en vacker metallicfärg som livar upp vardagen lite extra. Har du inte testat dessa tidigare har du missat något. Dom är skonsamma för  hårets samtidigt som du slipper märken i håret efter snoddarna. Deras spiralform säkerställer att håret skyddas från slitage och trasiga hårstrån. Tröttnar du för stunden att ha håret uppsatt fungerar dom lika bra som armband.

 

border

Tävlingsregler:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll varför du vill vinna denna duo

Lycka till!

Ett stort tack till Presskontakterna och HH Simonsen som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Recommended For You

57 Comments

 1. Jag följer dig redan – frokenrodlok!
  Jag vill vinna för att jag var snål och köpte en billig borste och det får jag sota för nu då handtaget håller på att falla isär. Så är i behov av en ny! Får man dessutom en travelsize är det toppen för då kan den ligga i necessären så slipper jag tänka på att plocka med mig en stor borsta varje gång jag drar iväg över natten. Och eftersom jag nu sparar till långt hår behövs det en rejäl och bra borste =)

 2. Jag är med!

  *Gillat på fb (Emma hjorth) , (Lillemmish_) Insta
  *Jag har långt hår, ofta att de slits av min gammla borste och vem hade inte blivit överlycklig av att få testa denna borste till morgona och vardagar! 😀
  Slitet och rubbigt hår är inget jag vill ha, lite med lyster och genom bortstat hår till julafton vill jag ha, kommer jag le och va glad hela julafton natten med ett hår som är precis som jag vill ha! God jul 😀

  *Länkat: http://nouw.com/lillemmish/lucka-13-dare-to-be-you—1312-28126365

  /Lillemmish

 3. Denna student har tenta-period över både jul och nyår.. ?
  Och det innebär ju att jag inte så mycket ledigt får ?
  Efter denna tenta period kommer mitt hår nog behöva extra kärlek ?
  Om inte allt är utslitet och jag helt likblek ?
  Så skulle jag vinna detta av tomten som ett plåster på såren ???
  Skulle skulle jag ha ett leende på läpparna ända fram till våren ?

 4. Mitt hår ser ofta ut som en risig kvast, det är bara rena turen om inte också hårborsten i håret sitter fast, Önskar borstar som enkelt håret reder ut, eftersom hårkaoset är akut!

 5. Vill vinna eftersom jag ammar mitt fjärde barn nu och tappar massor av hår pga amningen. Att borsta håret är därför rätt jobbigt, men jag tror att det skulle bli roligare med denna vinst 😉
  Gillar på både Facebook och instagram.

 6. Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på insta: obosara82

  Denna vinst vore för bra för att vara sann!!! Min son vann just denna borste men en blå förra året och vi är 3 tjejer i familjen som verkligen slåss om den! Den är så bra!! Men sonen börjar bli lagom irriterad på alla långa hårstrån han hittar i den och hur mycket vi använder den! Dessa borstar hade vart härligt att vinna! Dessutom 2 ! 🙂 Vilken lycka!!! Hårbanden hade jag lätt lagt beslag på då jag älskar färgerna!

 7. Jag fixar alltid dotterns midjelånga hår och det behöver verkligen all hjälp det kan få för att inte bli slitet. Jag brukar kamma igenom det när det i blött och sedan fläta det hårt. När det sen torkat blir det riktigt lockigt och fint. Dessa borstar skulle bli till största hjälp ❤

 8. hej har fått lite längd på mitt hår och är så nyfiken på dessa så hoppas på turen
  vill ha önskar skonsamma produkter för hår

 9. Hej!

  Den bästa julklappen till mitt hår!
  Hopplöst, tröstlöst och slitet med stort behov av en räddning!
  Bortprioriterade lockar som nu ska börja vårdas.

  God Jul!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 10. Var med och deltog i tangled teaser luckan men vann inte då. Så nu hoppas hoppas jag på denna luckan istället. Jag har alltid haft väldigt rufsigt hår och det är svårt att hitta en bra borste. Så skulle vara så kul att få testa denna! ?

 11. Mitt hår är tunt och slitet och jag försöker verkligen vårda det på bästa sätt. Det här skulle mitt hår må bra av så jag håller tummarna att jag vinner.

 12. jag vill vinna får det är jätte viktigt vilken hår borste man använder och man kan slita håret om man använder den fel och jag vill vinna för att ha mitt hår finare

 13. Om jag skulle vinna… skulle jag håret borsta och tvinna…tills det blev tufft och grannt… ja! detta är sant….

 14. Jag vill så gärna vara med, men saknar Instagram på min Ericsonmobil från 80-talet. Gillar dig dock på Facebook och överallt annars! 🙂

  Min dotter har världens trassligaste hår och det är en plåga att reda ut det. Vi klipper henne ofta, ofta, men hon vill så gärna ha långt hår. Snoddarna har vi aldrig provat förut, men de är kanske mycket bättre för henne än vanliga? Ja tack – vilken glädjeklapp hon skulle få om setet blev mitt!

 15. Wow, vilket fantastiskt pris! Här hemma skulle vi verkligen behöva byta bort vår gamla slitna borste som vi haft så länge. Det hade dessutom varit fantastiskt med en alldeles egen borste till dottern (då vi numera faktiskt delar, då hennes gamla föll isär och någon ny inte blivit inköpt). Dottern hatar dessutom att borsta sitt hår och kanske skulle en alldeles ny och egen borste underlätta det hela lite, och kanske t o m göra det lite roligt.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen) och följer på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 16. Min sambo småretar mig ofta för min ”lejonman” det är fluffigt och ostyrigt och därför blir det oftast toffs för enkelhetens skull. Dom här borstarna lät ju verkligen som nåt för mig! Skulle vara fantastiskt kul att få vinna!

 17. Gillar på Instagram & Facebook.

  Har mycket tunt hår och har dessutom tappat en hel del senaste
  åren så jag använder bara skonsamma produkter till mitt hår.

 18. 1. Gillar på facebook och instagram
  2. Mitt hår har blivit så slitet på senaste tiden så en borste som är skonsammare mot håret vore en perfekt julklapp till mig!

 19. Gillar och följer (tessifufu)
  Mitt hår trilskas jämt och slits så lätt
  så borstar och spiralsnoddar vore helt rätt
  Därför en liten önskan jag har
  att till just denna luckan, mitt namn du drar

 20. Mitt långa hår är i behov av riktigt proffsig styling och vård! Detta skulle vara ett väkommet kit så jag hoppas vinnarmejlet blir mitt!

 21. Mitt hår torkar så väldigt sakta så man får vänta med borstning i timmar för att stråna akta. Jag skulle verkligen behöva en borste som fixar blött hår och skulle blir jätteglad om jag vinna denna får.

 22. Jag är gärna med i utlottning av dessa borstar. Mitt hår är slitet och Nött, blir på mitt frissiga hårburr så Trött ?. Kanske är det just dessa borstar jag skulle behöva Ha, för att mitt hår åter ska må Bra ? Gillar & Delar både på Facebook och Instagram @linkpw

 23. Håret blir så slitet med vanliga snoddar och efter min senaste graviditet blev jag dessutom tunnhårigare, men det har tack och lov blivit bättre. Ett vårdat hår är ett snyggt hår! Gillar din FB.sida (Pernilla Pettersson) och följer på Instagram @pernillapirat

 24. Gillar på instagram (belliellan) och facebol (Ellinor G Lindahl)! Hade gärna vunnit detta fina kit, har sett såna där snoddar och gärna velat prova!

 25. 1. Gillar dig på facebook och följer på Instagram.
  2.
  Med HH Simonssen underbara produkter,
  Är det slut på hårets alla krumbukter
  Och nu hoppas jag min motivering och bön kan räcka
  Så att jag kan våga mig ut på föräldramöte nästa vecka
  Med ett hår som har både fason och style
  skulle ge på mina läppar ett stort smajl….

 26. Är gärna med coh tävlar
  Gillar på facebook och fäljer på instagram (freja stenström & jigglybobbs)

  Jag hade velat vinna dessa då jag förs det första ÄLSKAR dessa snoddar, och dessa är ju såååååå mycket finare än dom genomskinliga som jag annars har.
  Och dessa borstar är perfekta för mig som är håröm till tusen 😀

 27. Mitt hår har växt ut igen efter sjukdom och cellgifter, så nu vill jag ta hand om det på bästa sätt! Och dessa verkar hur bra som helst och skonsamma mot håret. Så hoppas vinna dom till mitt nyutväxta fina hår. Håller tummarna hårt! Gillar både på facebook och instagram. Kram!

 28. Mitt hår går hela tiden sv så jag behöver skonsamma redskap och produkter. Hårsnoddarna vet jag är toppen så det bore enormt kul att vinna. Gillar/följer givetvis på både fb och insta

 29. Jag skulle vilja vinna denna hårborste som både jag som har långt och oredigt hår och mina två flickor som är hårömma. Hoppas på tur <3

 30. Vore underbart att få något snällare till håret mitt hår är sprött blir lätt skört så det skulle vara välkommet.

 31. Äger faktiskt inte en enda snodd och dessa Metallica gör att jag blir riktigt sugen på att börja med uppsatt hår dagligen! En borste till (och skonsam dessutom) vore superbra. Hela kvällen sprang jag runt och letade efter min. Hittade den tillsluts i barnens leksakskök…. Men då hade håret redan hunnit torka! 😉

 32. Följer såklart på IG och FB!

  Det här med borstning är inte alltid så lätt,
  när man är sex år och vill göra på sitt sätt!
  Men jag tror att jag har kommit på en hemlighet,
  nämligen att tomten kommer med rosa borste i paket?

 33. jag skulle vilja vinna detta kit för jag vet att dessa hårtofsar är en gåva från gud! inget trassel, sliter mindre och finns i så många fina färger.
  Använder dessa snoddar dagligen och dom får min messybun att sitta på plats hela dagen!
  jag vet att jag även skulle älskat borsten då jag redan haft en sådan tidigare och det går så himla lätt att borsta både blött och torrt hår med den! dessa saker är riktiga favoriter <3 gillar på både insta och fb, (liza enell på båda) . kram

 34. Gillar på båda kanaler. =)
  Och har länge haft problem med skört hår som går av på mitten. Jag jobbar på det med rätt produkter,
  Men tills dess vore snälla toffsar och en snäll hårdborste guld värt. <3 =)
  Mvh / D

 35. Mitt skatbo som alltid sitter på topp i en slarvig knut skulle definitivt redas ut och såna där snoddar har jag faktiskt på årets önskelista till tomten aka mamma. 😀

 36. Vilken toppenvinst! Skulle gärna vilja ge dessa saker till min killes dotter i julklapp 🙂 Tror att hon skulle gilla det då hon brukar ha lite svårt att reda ut håret när det är blött.

  Kram Matilda
  (Gillar/följer på bägge ställen som Matilda Pettersson/matatilda)

 37. Underbart! Jag hade verkligen behövt en ny hårborste i julklapp. Nog för att jag inte vill slita på håret men nu har jag bara en kam… min dotter på 2 år har gömt min hårborste någonstans och jag har inte hittat den på 1.5 månad tyvärr..

 38. Vanliga borstar och hårsnoddar
  sliter så på mitt hår så det nästan blir skadat. Men med denna vinst skulle mitt hår må mycket bättre och det blir
  i stället mjukt och lent.

  Mvh Julianna

 39. Följer på insta: Amandalotta
  Följer på fb: Manda Nysson

  Har haft samma borste i typ 1000 år! Hade varit perfekt julklapp till mig själv!

 40. Jag har supertjockt hår med tunna hårstrån och detta är sååå bråkigt, blött som torrt. Att få en borste som lindrar trasslet redan efter duschen om jag känner för det, utan att slita på håret överdrivet mycket vore toppen!

 41. Min bästa vän är frisör och sedan han använde sin fantastiska wetbrush på mig så har jag längtat efter en egen. Detta skulle verkligen vara en uppskattad liten vinst! 🙂

  Gillar på instagram som MartinaElizabethh och på FB som Martina Andersson 🙂

 42. Med denna min mamma slipper se ut som ett troll
  Hon istället på håret får total koll
  Kanske hon även hittar en man
  Om jag denna borste vann
  Om hon vacker sig känna få
  Hon nog ut och dejta våga gå
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.