Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Yves Rocher – Moment de Bonheur

Yves Rocher – Moment de Bonheur 2

Våren är här, solen tittar fram mer för varje dag och man känner glädje och energi i kroppen. Det är även tid att byta lite bland dofter. Jag har stött på en ny vår och sommar doft, Moment de Bonheur. Får ställa dom lite tyngre dofterna på hyllan nu och överlåta till dom mer friska och blommiga.

Yves Rocher har blivit nominerad i två kategorier i Sveriges största och mest prestigefyllda branschtävling inom skönhet och kosmetik, Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015 som går av stapeln imorgon. Den ena nomineringen är Årets Damdoft under 500 kronor. Den andra nomineringen är Årets Mascara under 180 kronor, som jag också kommer skriva om snart ). Men nu skall vi prata om den första nomineringen, Moment de Bonheur och självklart håller vi tummarna för att det går bra imorgon på galan.

Yves Rocher – Moment de Bonheur 3

Moment de Bonheur Yves Rocher är frisk och fruktig men ändå lite söt i doften. Absolut inte för söt utan den drar mer till det lite sötsyrliga. Lite Granny Smith över den. Jag gillar att den är lite mer vuxen i doften.

Doften håller sig kvar väldigt länge om en lite diskretare efter någon timme, men ändå behaglig.

Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet. Inslag av cederträ i basen ger doften ytterligare en dimension.

Kostar 249 SEK hos Yves Rocher, som även har 30% fram till den 21 april. Så passa på om du vill uppdatera dina produkter. (Kom dock i håg att rabatten gäller på första varan som du lägger i varukorgen)

//Annica

(Denna produkt har jag fått via Loppi blogbag)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.