Skönhet & Mode

Yves Rocher – Hydra Vegetal 24h Rich Hydrating Cream

Yves Rocher Hydra Vegetal 2

Yves Rocher Dag- och nattcrème 24h Rich Hydrating Cream – Normal to Dry Skin har fått återfukta min hy under någon vecka och jag tänkte berätta lite om den för er.

Som jag berättat tidigare har jag en känslig hy som reagerar rätt snabbt om något är fel. Då jag även är yt torr känns det som jag torkar ut hela tiden även när jag smörjt in mig. Jag har använt denna créme till natten då den kändes väldigt fet. Har inte behövt smörja in mig på morgonen då huden känts väldigt återfuktad, men jag har valt att använda en lite lättare dagcréme innan jag lagt en makeup.

På tre veckor har jag känt en stor skillnad på min hy, den är inte längre torr. Och jag kan lätt gå en dag utan att smörja in mig på morgonen.

Yves Rocher Hydra Vegetal 5

Yves Rocher Dag- och nattcrème 24h Rich Hydrating Cream – Normal to Dry Skin är väldigt krämig och otroligt dryg. En ärta räcker gott och väl till att återfukta ansiktet. Det syns knappt i burken att jag använt den. Sånt gillar vi! Den intensivt återfuktande effekten kommer från sav från lönn och blå agave och varar i hela 24 timmar. Detta, tillsammans med den härliga konsistensen, gör att huden känns riktigt mjuk och smidig. Jag tror tom att mina påsar under ögonen jämnat ut sig under tiden. Mitt ansikte känns piggare helt enkelt!

Jag är tyvärr väldigt dålig på att bry mig om vad produkterna innehåller, men har lovat mig själv att börja läsa på mycket bättre. Denna produkts ingredienser är intressanta med vegetabiliskt ursprung: lönnsockersextrakt, ekologisk sav från agave, betain, ekologiskt sheasmör och ekologiskt trollhasselextrakt. Låter nyttigt och bra enligt mig.

Yves Rocher Hydra Vegetal

Är ni intresserade av att veta mera om produkternas innehåll när vi skriver om dom?

//Annica

*Detta inlägg är skrivet i samarbete med ett företag eller en PR byrå. Men det är alltid våra egna åsikter som skrivs här i bloggen och inget annat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.