Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Yves Rocher – Elixir Volume Mascara

Yves Rocher – Elixir Volume Mascara 1

Långa kurviga och flirtiga fransar är ett mål när man vill se lite extra fin ut. En mascara kan verkligen rädda makeupen. Jag berättade för ett tag sedan att denna produkt var en av två nomineringar som Yves Rocher fått till Swedish Beauty Awards 2015. Kategorin “Årets Mascara under 180:-“. Tyvärr vann inte denna mascara sin kategori.

Som ni sett tidigare så har inte jag speciellt långa fransar vilket kan leda till att om mascaran är för klumpig / tjock ser mina fransar ut som en enda stor frans. Inte snyggt. Så jag försöker alltid att ha så lite mascara som möjligt på mig. Jag kanske borde lära mig att bära lösfransar eller leta reda på ett bra serum som gör mina fransar längre.

Yves Rocher – Elixir Volume Mascara

Men det var inte mina fransar i sig vi skulle prata om utan Elixir Volume Mascara. Denna produkt skall ge dig oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna. Den krämiga formulan känns rätt klibbig. Mina fransar har en tendens att bli en stor frans av denna tyvärr. Mascaran tynger ner och ger inte riktigt den volym jag hade hoppas på. Resultat håller i och för sig hela dagen på mig så jag kanske borde lära mig att applicera den bättre. Borstens koniska form gör det lätt att komma åt både i ögonvrån och på nedre raden.

Yves Rocher – Elixir Volume Mascara 4Elixir Volume Mascara finns i tre olika färger: Svart, brun och blå. Jag har använt mig av svart men kan faktiskt tänka mig att införskaffa en brun för att se om den skulle sitta bättre på mig. Jag gillar att den inte luktar speciellt mycket vilket kan vara ett problem på många mascaror. Och då den sitter hela dagen är detta en mascara jag skulle kunna tänka mig att ha till vardags, till fest vill jag ha lite mera wow effekt.

Yves Rocher – Elixir Volume Mascara 5

Elixir Volume Mascara finns att köpa online eller i butik hos Yves Rocher, ca pris 179:-

//Annica

*Denna produkt fick jag via Loppiblogbag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.