Skönhet & Mode

Yves Rocher – Botanical Color Eye Pencil

Yves Rochers nya Botanical Colour Eye Pencil 2015 från produktserien Couleurs Nature har landat hos Daretobeyou.se. 15 vackra nyanser skall förgylla våra ögon.

Jag älskar kajalpennor, och när paketet med 11 av Yves Rochers nya kajalpennor damp ner i brevlådan hoppade jag av glädje! På något sätt är det enklare för mig att uttrycka mig i färg med pennor än skuggor. Eftersom detta är ett pressutskicks om kom innan Beauty in Bloom lades ner så delade vi upp pennorna. Jag skall nu visa er dom färger jag får börja leka med.

BambouNoir ébèneCapucineCitronBaie nude och Eucalyptus.

Färger inspirerade av växtrikets oändliga variation, berikade med carnaubavax med 100% vegetabiliskt ursprung. Dom har rejält pigment och ger en intensiv färg. Den krämiga formulan gör appliceringen super enkel. Jag kan säga att jag vart otroligt skeptiskt till färgerna Citron och Capucine då det är två färger jag vanligtvis inte använder. Men när jag fått leka lite med dom insåg jag att man kan göra väldigt häftiga sminkningar som inte alls behöver sticka ut för mycket. Jag ser fram emot att använda dessa när jag sminkar mig i höst. Och jag antar att ni kommer få se en och annan sminkning på Instagram i framtiden. Citron och Capucine är dom två färger som inte har en metallisk effekt utan rena i färgen.

Dom lanserades i september och finns att köpa både i butik och online. Cirkapris: 99:-/ 1,2g

Nedan ser ni alla färger som kommit med denna kollektion. Så läckra färger, jag har några stycken jag troligen kommer beställa hem bla Prune pivoine,  Violet iris,  Gris armoise och  Bleu pensée. Det finns även nagellack i matchande färger!

Yves Rocher - Botanical Color Eye Pencil-6

//annica

*Detta är en pressprodukt men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer om detta under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.