Skönhet & Mode

YOPE Intimate Hygiene Natural Intimate Wash Aloe & Liquorice

Hur ofta tvättar du dig med en speciellt framtagen intimtvätt och inte din vanliga duschtvål? YOPE Natural Intimate Wash Aloe & Liquorice*, en intimtvätt med extrakt av aloe vera och lakritsrot. En tvätt gelé som är skapad för att kunna användas dagligen.

Varför är pH så viktigt för intimhygien? Huden har ett pH på 5,5, men de intima zonerna hos en vuxen kvinna har ett pH på 4. Det är exakt samma sak som våra intimhygiengeler! Säkerheten och effektiviteten hos våra formler har bevisats i tillämpade studier utförda av gynekologer. Vanlig tvål och duschkräm är för de flesta lite för starka för att använda i vulva. Deras pH-värde är högre än de 4,5 till 5,5, vilket gör att de lätt kan paja pH-balansen. Tvättar man med vanlig tvål så är risken stor att man torkar ut huden så den blir irriterad, kliar och kanske till och med får små sprickor. Det är ju allt annat än skönt, och det ökar också risken för svamp och bakteriell vaginos. 

YOPE Natural Intimate Wash* innehåller 99% naturliga ingredienser och är framtagen för att ge en skonsam rengöring av det yttre intimområdet. Den har en formulering med återfuktande aloe vera-juice, allantoin, probiotikarikt fermenterat rosenvatten och prebiotika för att stärka bakteriefloran. Lugnar och stärker den skyddande barriären i slemhinnan.

Vi hittar mjölksyra för att ge återfuktning och förbättra hudens elasticitet, stärka hudens skyddande lipidbarriär och hjälpa till att återställa optimala pH-nivåer till huden. Gelen innehåller även sorbitol och panthenol. pH-värde 4.

Mjölksyra – en av huvudkomponenterna i den naturliga fuktgivande faktorn (NMF), mjölksyra ger varaktig återfuktning och fukt för att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Det stärker också hudens skyddande lipidbarriär och hjälper till att återställa optimala pH-nivåer till huden.
Sorbitol – skyddar huden naturligt genom att penetrera intercellulära utrymmen och binda det vatten som är nödvändigt för att bibehålla korrekt återfuktning. Dessutom jämnar ut, tonar och förbättrar hudkvaliteten genom att reglera processerna för vävnadsregenerering.
Panthenol – penetrerar djupa lager av huden för att lugna och regenerera. Återfuktar och stärker hydrolipidbarriären. Icke-komedogen och kan användas direkt på slemhinnorna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.