Women´secret – Gold Seduction

Med en sensuell doft av hallon, cederträ och bergamott låter vi Women´secret – Gold Seduction ta oss mot kallare dagar…

Det är inte ofta jag köper en full size av ett provrör, ni vet sådana där små provrör som oftast inte går att använda. Så fort du lyckats få upp korken med lite våld så har hälften av parfymen runnit ut. Tacka vet jag dom provrören som kommer med spraylock från början. Men i juni fick jag ett litet provrör via GlossyboxWomen´secret Golden Seduction (269SEK) och jag föll pladask.

Innan provröret tog slut så var min tanke att få tag på en full size men då båda försäljningsställena Eleven.se och Ica Maxi aldrig hade något på lagret började mitt hopp att försvinna. Gick in på Eleven.se och anmälde intresse för produkten så att dom skulle meddela mig när den var åter på lagret. Och till min förvåning så kom den in. Då jag vart så glad över priset och att det fanns ett limited edition kit (289SEK) så slog jag till.

Women´secret - Gold Seduction

Limited edition kitet innehåller båda Edp (100ml) och en body lotion (200ml), så med andra ord får du en body lotion för endast 20SEK. Tycker inte det är så mycket att diskutera om du ändå skall köpa doften.

Gold Seduction EdP är designad för den glamorösa och sensuella kvinnan med karaktär. En doft som ljusar upp hennes nätter; en beroendeframkallande parfym som öppnar upp fräscht och delikat med citrus och röda bär. Det eleganta och krämiga hjärtat avslöjar en sensuell bakgrund med svepande noter och dyrbart trä som tillsammans skapar en autentisk frestelse.

Toppnoter
Hallon, bergamott, citron & mandarin

Hjärtnoter
Persika, jasmine & vita blommor

Basnoter
Patchouli, cashmeran, vanilj, cederträ & mysk

Women´secret - Gold Seduction

Jag tror att det är basnoterna som lockade mig mest med denna doft. Det brukar oftast vara dom som jag går efter och så är det något som sticker ut, som i detta fall bergamott.

Något som dock kan störa mig lite med denna doft är skimret som kommer med när du sprayar. Väldigt onödig grej att trycka ner i en parfym tycker jag. Tur nog är det väldigt lite som kommer ut när du sprayar några fjuttiga tag på morgonen. 

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.