Wishlist for my vacation.

Om en månad är det dags och som jag längtar! Om en månad sitter jag på flyget ner till värmen igen, samma plats som alltid. Två veckor på Gran Canaria är precis det som håller mitt hopp uppe alla andra månader på året. Det kanske regnar under hela semestern, men det gör inget. Bara jag får komma bort, känna luften och värmen från en annan del av världen.

Det här med att bo 2 meter från strandkanten, kunna ta sin morgonkaffe medans solen stiger över horisonten. Istället för att ta dagens promenad mellan buss och tunnelbana skall jag vada längst vattnet. Men innan jag kommer iväg behöver jag se över packlista och självklart dyker det upp lite saker som behöver inskaffas.

Happyears – Jag behöver verkligen ett par nya proppar inför denna flygning. Eftersom jag sover med proppar varje natt så börjar dom som sagt bli lite utslitna nu.

Beachkind – Jag erkänner, jag suger på SPF. Men jag lovar mig varje år att bli bättre och det blir jag. Just nu är jag himla sugen på att testa SPF från Beachkind. Ett svenskt litet familjeföretag som verkar veta vad dom pysslar med. Vem vill liksom inte smörja in sig med dessa.

Ida Warg Beauty – Japp jag är en sådan person som gärna tar med mig eget schampoo o balsam när jag skall ut och resa. På så sätt vet jag vad jag får. Och eftersom jag gillar dessa produkter så mycket hemma så vill jag gärna ta med mig en uppsättning. Tar även alltid med mig en duschmousse från samma varumärke. Årets står redo att packas ner.

Amelie Soie Secrets de beauté – En sak jag har med mig oavsett vart jag reser är ett örngott. Gillar verkligen inte hotellens vita örngott. Och eftersom jag har blivit så himla kinkig mot ljus så skulle jag verkligen vilja skaffa mig en ordentlig ögonmask. Perfekt både när jag skall sova på hemma, på hotellet eller på planet.

The Skin Agent – Är det något som skaver inför varje solsemester eller sommaren i rent allmänt så är det just skavsår mellan låren. Move Anti Chafe Balm* förebygger effektivt skavsår där hud skaver mot hud och motverkar exempelvis lårskav. Ett lättanvänt stift berikat med en unik sammansättning fettsyror som arbetar i hudens olika lager för att minska friktion. Innehåller även allantoin som kan ge en lugnande effekt hos huden.

NABAIJI – En handduk i mikrofiber är perfekt på stranden eller när man skall iväg på någon utflykt och inte vill packa väskan full med stora handdukar.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.