Hälsa & Livet

Weekend in Edinburgh

Helgen är inte riktigt här, men jag har tagit ledigt och tar mig en lång weekend in Edinburgh! En helg för att insupa julstämning, inspiration och självklart lite shopping.

Förra veckan slutade inte bra då jag drabbades av magsjuka, vilket gjorde att början på denna vecka vart lite stressig. Alla planer fick läggas om för att hinna med det viktigaste. Men jag tro att jag hunnit i kapp med det mesta. Inte så mycket att göra åt saken nu iallafall. För nu när du läser detta sitter jag nämligen på planet till Edinburgh för att ha en trevlig långhelg!

Tanken med helgen är att komma bort lite från verkligheten, samla den där inspirationen och motivationen som jag missade förra helgen. Men även njuta av nuet och självklart lite shopping. Jag har bara varit i Edinburgh en gång tidigare, men det räckte för att jag skulle bli förälskad i staden. Det är något magiskt över den. När jag funderade på vart jag skulle ta mig nu i höst av London eller Edinburgh så var valen rätt lätt. London har jag gjort dom senaste åren och visst det är en magisk stad det också, men Edinburgh är så mycket mera.

Har vi tur med både väder och tid så tänkte vi försöka oss ut från storstaden och utforska vyerna lite.

Under min tid här kommer jag inte att blogga något utan ni finner mig som vanligt på Instagram, där kommer jag försöka uppdatera så mycket som möjligt. Jo och glöm inte tävling, ni kan vinna fantastiskt smink i från 3ina!

Ha en underbar helg så hörs vi när jag är tillbaka!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.