Weekend in Berlin
Hälsa & Livet

Weekend in Berlin

Endlich ist es soweit, ein wochenende in Berlin! Som jag längtat efter att få fira in våren ute i Europa, och framför allt åka till Berlin! Med en weekend in Berlin, tänkte jag låta bloggen vila lite smått och återkomma med nya friska tag i nästa vecka.

Denna resa har jag väntat på så länge nu. Det var över 6 månader sedan jag bokade flygbiljetterna så ni kan förstå hur länge jag kört nedräkning. Men nu är äntligen dagen här och jag sitter just nu på en flight ner till Berlin (detta inlägg är tidsinställt). Detta skall bli en weekend in Berlin med shopping, god mat, promenader, utflykter och bara ta hand om oss. Sambon är hemma och håller ställningarna, detta är en tjejhelg till 110%. Ansiktsmasker på kvällarna med ett glas bubbel när vi är trötta på ute livet. Tror jag hörde något om bubbel till frukost också. Den här helgen är lite för att fira olika saker, några av dom kommer jag berätta om mer när jag kommer hem. Är så glad över vad som komma skall.

Men även då bloggen kanske ligger lite lågt under helgen så hittar ni mig som vanligt på Instagram där jag kommer uppdatera så mycket som möjligt. Dom säger att Berlin är en wifi stad, så jag kan inte skylla ifrån mig på att jag inte har något internet antar jag. Jag hoppas att ni hänger med mig under helgen. Har ni några tips på vad jag inte bör missa så släng iväg en kommentar på Instagram. Eller ni kanske vill att jag utforskar något speciellt och skriver om i bloggen när jag kommer hem så är det bara att säga till. Inget är omöjligt under denna resa känns det som. Vem vet, jag kanske bosätter mig i Berlin!

Frohe Feiertage euch allen!

Foto lånat från Stanstedairport

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.