Hälsa & Livsstil

Washologi by Viktoria

Washologi

Jag tror att nästa stora produkt har kommit till mitt intresse. Den här lilla flaskan kan inte bara rädda dina plagg i en nödsituation utan även miljön. Slå den du!

Tvättar du dina kläder efter varje användning? Sluta med det! Verken miljön eller dina kläder mår bra av att bli övertvättade. Man kan använda samma byxor fler gånger om dom inte har synligt smuts eller luktar illa. Samma sak gäller överdelar.

Men för att det inte skall kännas ofräsch har det kommit världens bästa produkt enligt mig! Och den här är inte bara till för våra kläder utan du kan ha den överallt i hemmet. Tänk dig att gå och lägga dig varje kväll med doften av nytvättade sängkläder. Hur lyxigt är inte det! Washologi är skaparen av riktig vardagslyx. Jag måste erkänna att jag inte alls visste vad linnevatten var för något när jag träffade Jonas på Damernas Världs Trendkväll i förra veckan.

Washologi

Det största felet vi gör när vi tvättar är att överdosera. Och det är nog inte någon som kan säga att dom doserar exakt rätt om dom nu inte är tvättexpterer eller väldigt petiga. Jag personligen häller bara på lite som jag tycker känns rätt för stunden. Vilket ofta säkert är helt fel!

Washologi

På plats såldes det produkter och jag fick lukta på alla fyra dofter. Otroligt svårt att välja vilken jag tyckte bäst om. Det fick helt enkelt bli ett litet presentkit med alla fyra dofter i. Och jag ångrar mig inte en sekund, nu kan jag ha olika dofter i varje rum hemma.

GLÄDJE– Jasmin, är fräsch och lättsamt blommig.
HARMONI– Lavendel, känd för sina lugnande och balanserande egenskaper.
LÄNGTAN– Bomullsblomma, mjuk och naturlig är doften som är en storsäljare i Sverige och världen.
VÄLBEHAG– Mimosa en mjukt blommig och rogivande doft

Washologi

Utöver linnevatten har även Washologi produkter som tvättmedel och mjukmedel. En produkt för varje tillfälle. Att  Washologi är ett svensk företag gör det lite mer intressant. Alla produkter är miljövänliga och effektiva vid låg temperatur. Dom har även ett helt organiskt tvättmedel, intressant.

Jag ser verkligen fram emot att använda detta linnevatten. Mina kläder jublar nu då dom slipper bli urtvättade och trista.  Säger det igen, jag har hittat den ultimata vardagslyxen!

Då jag är små känslig för parfymerade tvättmedel så kanske detta märke vore något för mig att prova. Tåls att fundera på.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.