Hälsa & Livet

Visste ni…

…att Lyko är så mycket mer än bara makeup och hudvård?

Eftersom min energi är otroligt dålig och motivationen tryter under sjukskrivningen så behöver jag en lite extra morot för att orka göra saker och ting. Att gå runt hemma i ett ostädat hus hjälper inte verken hjärnan eller kroppen att må bättre. Och nu när värmen äntligen kommit till oss vill i alla fall jag njuta av att ha fönsterna öppna, och då helt utan att det är damm orkan inne.

Så efter att ha suttit på Lyko.se för att få upp energin eller kanske lite motivation genom att titta på alla nya skönhetsprodukter som kommit slant jag in på en “ny” kategori. Nämligen “Hushåll”. Alltså så mycket nya roliga städ produkter har kommit och jag skulle gärna kasta mig i bilen och köra iväg för att köpa allt, om jag nu hade kraften.

Bin Buddy – Rena drömmen för alla sopkorgar i hemmet. Jag har två i köket och sedan en i varje badrum/toalett som skulle drömma om en sådan här behandling.

Minky M Cloth Anti Bacterial Pad – En söt pad som förmodligen känns fräschare och roligare att städa med än sönderrivna gamla sängkläder.

Scrub Daddy – Dra mig baklänges så söta svampar! Vill ha en till varje område i hushållet.

Minky M Cloth Microfibre – Här har vi duken som kan hålla rent på små ytor. Ett dammfritt hem helt enkelt!

Vamoosh Washing Machine Cleaner – Vem, alltså vem behöver inte denna i sin tvättstuga. En ren maskin gör sååå mycket mer än bara tvättar rent dina textiler.

Lenor Crease Releaser – Denna produkt har jag hört så mycket om, det har bara varit en evig väntan på att den skall komma till Sverige.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.