Födelsedag med 3ina
Hälsa & Livet

Vinnaren av ett härligt makeupkit från 3ina är….

Födelsedagar innebär paket och andra trevligheter, jag ville ju dela med mig av denna dag till er. Så genom en liten tävling kan jag nu ge vidare ett härligt födelsedagspaket!

Nu har Daretobeyou funnits i lite mer än ett år och det firade jag med att ha en tävling på årsdagen! Och har man en tävling kommer det självklart en vinnare. Det var inte lätt att hitta en vinnare bland alla som lämnat en kommentar eller mailat. Men det fanns ett bidrag som verkligen fick mig att längta till nästa spa tillfälle här hemma. Det bästa tipset till en hemma spa kvällen lyder:

Makeupkit 3ina

Mitt tips får bli min egen SPA-rutin och – eftersom jag är en stor förespråkare för badkar – att man skaffar ett kar om man har möjlighet. För man kan ju alltid duscha i ett badkar, men man kan inte bada i en dusch. Fast har man en sån där rolig “badbalja för vuxna” (googla på det) så går det förstås. Sen gäller det att fixa bubblor. LUSH har utmärkta bubbelbitar så där är det bara att välja någon man tycker luktar gott (jag älskar THE COMFORTER), eller en badolja/badbomb om man inte är lika barnsligt förtjust i bubblor som jag själv är.

Fyll upp karet med varmt vatten och bubblor/olja, bind upp håret och lägg på en återfuktande ansiktsmask (British Rose från The Body Shop rekommenderas varmt) som du lätt kan skölja av efter 10-15 min (ingen peel-off eller någon med “bitar” i som smutsar ner badvattnet, hela vitsen är att man ska ta det lugnt, ligga länge och inte behöva lämna badet för att skölja av masken.) När masken är avtvättad och man har tvättat håret så kan man även lägga i en återfuktande hårmask, jag gillar Lánza Moi moi Hair Masque.

Jag brukar även göra i ordning en islatte vanilj som jag kan dricka med sugrör i badet, det är viktigt att dricka mycket vätska/vatten för huden i allmänhet, men lyxiga chokladpraliner och vin/bubbel/alkoholfritt är annars ett trevligt förslag. Vill man inte äta eller dricka i badet så kan man passa på att smörja in sina läppar också, de får på tok för lite omtanke och behöver extra mycket näring nu på hösten/vintern.

Sen så kan man antingen ha lyset tänt och läsa en lättsmält bok eller släcka ner och tända massor med ljus över hela badrummet, verkligen hänge sig åt lugnet i nuet. Extra lyxigt är det om man har en högtalare i badrummet som man kan streama lugn musik till via sin telefon eller dator, personligen så älskar jag att lyssna på Romancepodden i badet. Så sjukt sköna tjejer, perfekta sällskapet om man inte har möjlighet (utrymme) att mysa med en partner eller vän.

Stort grattis till Deliquate! Du har vunnit ett härligt kit med makeup från 3ina. Maila din adress till annica[@]daretobeyou.se så ska jag se till att du får ett härligt paket på posten snart.

Födelsedag med 3ina
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.