Lumene Nude Perfection Fluid Foundation
Skönhet & Mode

Vinnare i Daisy Beauty Awards 2016, kategorin “Årets bästa budgetvänliga produkt”

Lumene Nude Perfection Fluid Foundation

Som jag har väntat och väntat, men nu så! Äntligen kan jag berätta om denna lilla skönhet som gick och vann kategorin “Årets bästa budgetvänliga produkt”.

För en tid sedan fick jag frågan om att vara jury till Daisy Beauty Awards under kategorin “Årets bästa budgetvänliga produkt” som jag redan berättat om. Nu är alla vinnare utsedda och jag kan äntligen berätta för er om Lumene Nude Perfection Fluid Foundation. Denna produkt vann även kategorin så då kanske ni förstår lite extra varför jag väljer att skriva om den. Ni hittar alla vinnare och finalister i nyaste numret av Daisy Beauty som finns ute i butik nu.

Jag har som många andra varit på jakt efter den perfekta foundation väldigt länge. Än är jag inte helt säker på om jag hittat den, men är bra bit på väg. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation passar mig väldigt bra som inte vill ha en helt täckande produkt men ändå få bort lite mer av mina ojämnheter i ansiktet. Utan att krackelera på min torra hy så sitter den ordentligt hela dagen. Under testperioden använde jag mig inte av något puder över för att fixera foundationen. Jag ville att den skulle få visa vad den kunde utan hjälp av andra produkter.

Kanske borde berätta att detta inte är en ny produkt utan den kom redan under 2015, eftersom det är produkter från just 2015 som bedöms i DB Awards 2016. Men det har ni säkert redan förstått. Så tillbaka till produkten.

Lumene Nude Perfection Fluid Foundation

Denna foundation är en tunn/rinnande foundation men jag tycker den är väldigt dryg. Applicerar den gör jag med Expert face brush från Real Techniques och låter verkligen borsten få arbeta in foundationen i huden. På så sätt behövs det inte speciellt mycket under varje applicering. Det går väldigt lätt att få en jämn yta och den täcker ojämnheter väldigt bra för att vara en halvtäckande foundation.

Gillar den hygieniska pumpflaskan, ett pump räcker till en applicering. Så ja den kommer räcka länge. Självklart kan du applicera mer men för en naturlig look räcker det väldigt bra med ett pump.

Lumene Nude Perfection Fluid Foundation

Denna skall passa dom flesta hudtoner enligt hemsidan men på själva produkten står det normal till fet hy. Så jag antar att man får testa sig fram. Jag har som sagt väldigt torr hy och gillar den så alla är vi olika. Du finner den i fyra olika nyanser: Classic Beige, Soft Honey, Fresh Apricot och Warm Beige. Jag själv använder Classic Beige.  Finns bla hos Kicks för 179SEK.

Lumene Nude Perfection Fluid Foundation

Jag gillar verkligen denna tunna och lättapplicerade fountation och kommer fortsätta med den. Tummen upp från mig! Hade det funnits en nyans ljusare som jag kunde blanda ut denna med ibland när jag känner mig så där otroligt spökvit så skulle denna foundation få 5 av 5, men nu får den 4 av 5 vilket är otroligt bra!

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ny bas och vardagslook med Lumene • Daretobeyou.se 1 januari 2017 at 20:46

    […] mycket av Lumene tidigare men känner väl till märket. Ni kanske kommer ihåg att jag utsåg Lumene Nude Perfection Fluid Foundation till min favorit inför Daisy Beauty Award 2016, den gick även och vann deras […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.