Vinnare av Lucka 6 är utsedd!

Julen är över och nu drar mellandagsrean igång. Hoppas att alla tyckt årets adventskalender varit rolig att delta i för nu är den tyvärr över.

Den sista luckan på årets adventskalender är nu öppnad och jag har läst igenom alla kommenterar. Blir så glad när det plingar till i inboxen och jag ser att ni tävlat. Är så otroligt glad över att ni vara med. Det är nu planerna drar igång inför nästa års adventskalender. Vilka företag skall kontaktas, hur många luckor och vilka produkter vill ni se i luckorna. Ja frågorna är många och det tar tid. Men det är så roligt att anordna detta åt er. Det är mitt sätt att ge tillbaka något till er som följer mig genom ur och skur här.

Så ett stort tack till er alla som kommit hit och läst, tävlat och stöttat under detta år! Jag hoppas självklart att ni fortsätter att följa mig efter att denna adventskalender är slut. Men nu skall vi utse vinnaren av årets sista lucka!

Vi säger ett stort GRATTIS till Selma!

Pst…. På nyårafton kommer det upp en ny tävling på Instagram, så missa inte att gå in på mitt konto under den dagen.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.