Hälsa & Livet

Vinnare av Lucka 5 är utsedd!

Julafton har passerat, tomten har återvänt till sitt hem, granen har redan börjat barra och kylskåpet är fyllt med massa matrester. Ja det är kanske årets tråkigaste dag för många, men jag skall se till att göra den lite roligare för en av er.

Hoppas ni haft en riktigt trevlig julafton och kanske fortsätter ert julfirande fortfarande. Jag har utsett vinnaren av lucka 5 där ni kunde vinna novemberboxen, ett passfodral och en ursnygg anteckningsbok från Glossybox. För att göra det lite extra trevligt så adderade jag även lite skönhetsprodukter i luckan, dom är dock hemliga. Självklart hoppas jag att vinnaren kommer bli väldigt nöjd med innehållet.

Så som en extra julklapp har jag nu utsett vinnaren av luckan.

Vi säger ett stort GRATTIS till Rachel!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rachel 25 december 2018 at 16:24

    Du har definitivt gjort min dag till en roligare! Tack❤️

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.