Vinnare av Glossybox tävlingen!

Vinnare av Glossybox tävlingen!

Måndag är här igen och om det är något bra eller dåligt är helt upp till dig att bestämma. Personligen har jag börjat älska måndagar igen!

Det är som sagt måndag och dags att berätta vem som blev vinnaren av den snygga anteckningsboken från Glossybox. I Stockholm är det verkligen grått och trist idag men jag sitter fortfarande och små ler åt gårdens trevligheter på Cirkus när jag och sambon såg / lyssnade på Johan Glans. Alltså vilken människa, hur kan någon ta honom på allvar efter ha sett något som helst underhållande med honom? Jag trodde faktiskt att jag skulle vara den ändå som inte skrattade på hela Cirkus innan vi kom dit, varför vet jag inte men kanske för att jag har torr humor ibland. Men så fel jag kunde ha, det tog ca 2 min in i hans show och sedan rann tårarna. Jag såg ut som en panda efter showen.

Men det var inte det vi skulle prata om idag, sorry för det. Jag har dragit vinnaren (tacka alla som var med och tävlade). Och det är svårt att utse en vinnare när ni skall skriva motiveringar. Det hade varit så mycket enklare om ni svarat på en fråga och sedan kunde jag få dra slumpmässigt en vinnare där ifrån, men tyvärr är det inte tillåtet. Och när det är motiveringsfrågor så är det faktiskt så att många avstår ifrån att tävla, något jag förstår. Är själv urusel på att komma på motiveringar.

*Trumvirvel* Men vinnaren i januari tävlingen är: Karin – My secret passions. Stort grattis till dig!
Skicka över dina uppgifter till mig (annica@daretobeyou.se) så skall jag se till att du får en fin anteckningsbok med posten.

Jag kommer försöka ha lite olika tävlingar under året, kanske inte en gång i månaden men lite då och då. Vill ni hellre att jag har tävlingarna på Instagram eller skall jag fortsätta ha dom på bloggen?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Liisa

    Ja, så roligt med tävlingar, det vill vi (jag!) gärna ha! När du frågat så skulle jag föredra tävlingar på Instagram – jag känner mig mer “hemma” där och trivs bättre med och i det forumet. Är ju medlem på Facebook men har aldrig riktigt förstått mig på det och känner mig inte så bekväm med det.
    Så jag röstar alla gånger för Instagram! Men det är ju bara vad jag vill och önskar, du själv Annica samt dina andra läsare kanske föredrar något annat!

    Johan Glans, blir riktigt avundsjuk att du fått lyssna och se honom! Jag gillar honom väldigt mycket och hans humor är helt underbar!

  2. My secret passions

    Tack snälla vad roligt att du tyckte om min motivering. Den kommer att komma väl till pass <3

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.