Vi hälsar våren välkommen med White Musk L´Eau
Skönhet & Mode

Vi hälsar våren välkommen med White Musk L´Eau

Ställ undan tunga och kraftiga parfymer, vi hälsar våren välkommen med White Musk L’Eau från The Body Shop!

På tisdag den 2 maj kan vi hälsa våren välkommen med White Musk L´Eau! En ny doft från The Body Shop som säger att om du älskar originalet White Musk så kommer du älska denna.

Sensualiteten i signaturdoften får här omfamnas av vårfräschör, söta noter av päron och ett blomsterfång av liljekonvalj, jasmin och rosenessens. Doften innehåller cruelty free-mysk och Community Trade-producerad ekologisk alkohol*.

Vi hälsar våren välkommen med White Musk L´Eau

1981 när The Body Shop lanserade sin första White Musk-doft var den en av världens första dofter som använde etisk, vegansk mysk. Den ursprungliga cruelty free White Musk doften var den första. Nu kommer en ny tappning, White Musk L’Eau som är en en fräsch och fruktig twist.

Vi hälsar våren välkommen med White Musk L´Eau

“Med det här nya kapitlet ville jag tala med den nya generationen. Den krispigt moderna fräschören är lättburen och oemotståndligt fruktig och ger en grönare känsla.” Dominique Ropion, parfymör

Jag gillar verkligen denna doft! Den är lagom fräsch utan att bli för sött. Önskade dock att den skulle kunna få sitta kvar lite längre efter applicering. Den får mig verkligen att längta efter den där riktiga värmen, när blommorna slut ut och jag kan bära kjol utan tjocka strumpbyxor. Nu är min förhoppning bara att jag kan börja bära denna till vardags utan att överkänsliga kollegor får migrän. Då jag själv lider av migrän och inte fått några besvär än så borde det inte vara några problem, men alla är vi olika.

Du kommer som sagt att hitta White Musk L´Eau hos The Body shop både i butik och online from den 2 maj. 100ml för 349SEK.

*Community Trade-producerad ekologisk alkohol, destillerad av brasilianska sockerrör av ett socialt och miljömässigt ansvarstagande företag som heter Native. Native går just nu i täten för hållbart innovativt lantbruk och skapar arbetstillfällen för 470 lokalt boende kvinnor, samtidigt som de bekostar lokala samhällsprojekt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.