Vem är jag, lite personligt men inte så där jobbigt

Vem är jag, lite personligt men inte så där jobbigt

Ett litet annorlunda inlägg denna dag. Tanken vart att bjuda lite på mig själv igen. Ofta blir en blogg väldigt opersonlig hur man än skriver tycker jag. Du vill nå fram med budskapen om produkten eller liknade och får inte riktigt till det där med att vara personlig hur mycket du än försöker. Men man vill ändå vara för personlig på en nivå som kan kännas jobbig. Så idag bestämde jag mig för att bli personlig men kanske så där jobbig men lite larvigt. Det handlar om att bjuda lite på sig själv ibland.

Så lets go!

MUSIK – Min musiksmak är väldigt bred. Men det som är rätt oväntat är kanske att den drar åt klassiskt och opera. Gick på min första opera vid 16års ålder och fastnade helt. Annars är jag en rocker till grunden, så i min spellista kan ni hitta allt från Iron Maiden till Händel.

KLÄNNING – Att jag har svårt att bära klänning är ingen nyhet. Att jag däremot vägrade att bära klänning som barn kanske inte är så vanligt. Jag skrek och grät när mamma försökte klä mig. Behövde inte min storebror ha klänning skulle minsann inte jag heller ha det. Jag försöker verkligen att anpassa mig till det där med klänning men det tar tid.

Gummistövlar

PÅ FÖTTERNA – Jag skulle kunna bo i ett par gummistövlar. Är lite som Ernst som går barfota överallt men med gummistövlar. Så himla skönt och funkar överallt, synd bara att det är svårt att hitta ett par snygga som smälter in i även när det inte regnar. Anledning till varför jag älskar att bära gummistövlar är nog för att det känns så befriande och inte så tillgjort vilket det lätt känns när jag tar på mig ett skinnboots eller liknade. Sen har jag rätt kraftiga vader som kan orsaka problem när jag letar snygga boots, men med gummistövlar är det sällan ett problem.

FRAMTID – Skulle inte tveka en sekund om jag blev erbjuden jobb / bostad utanför Stockholm. Trivs otroligt bra utanför storstaden men skulle egentligen inte ha något emot att flytta till London eller Köpenhamn. Jag mår bra och har förhoppningsvis hittat en stadig grund att luta mig tillbaka på. Låter kanske skit trist, men om detta är min grund i framtiden så har jag tid och råd med så mycket skoj runt omkring.

SOLARIUM – Har solat solarium upp mot 5ggr/veckan mellan åldern 12-16. Tyckte det var så otroligt skönt att lägga mig i värmen och lyssna på musik. Oftast somnade jag efter några minuter. Nu är det väldigt många år sedan jag tog mig tiden till detta. Mycket troligt kommer jag få sota för detta beteende senare i livet.

SAMLARE – Är en riktig sucker för anteckningsböcker. Stora, små, linjerade, olinjerat ja alla anteckningsböcker med fint eller annorlunda omslag går alltid hem hos mig.

SÄMTA KÖP – Det måste helt klart vara Nicki Minaj – Pink Friday. Första gången jag luktade på den blev jag kär men kände inte att jag ville lägga pengarna på en parfym den kvällen. (var på kryssning och lite salongsberusad). Men när jag sedan åkte till Edinburgh var mitt första köp denna parfym, och jag var så glad när jag köpte den då den var mycket billigare där än hemma. Snacka om besvikelsen när jag väl kom hem och skulle börja använda den. Den luktade inte alls så som jag kom ihåg och framför allt, den luktade inte gott. Så nu står dom som prydnad i min sminkhörna.

DYRASTE KÖP – Även om det nu inte var jag som betalade den i slutänden så är nog min svinmocka / päls kappa det dyraste köpet. Jag ”köpte” den i Köpenhamn en kall vinter och använde den flitigt under den resan (som varade i 3 dagar), sen tror jag att jag använde den en gång till innan jag såg en fläck på ryggen. Där efter hängdes den in i garderoben. Sorry snälla sambo. Har varit hos kemtvätten men dom kan inget göra åt fläcken, sambon som har maskiner som rengör skinn och andra material i flygplan kan inte heller göra något.

TATUERINGAR – Ett beroende, och ett dyrt sådant. Första kom vid  15års åldern och jag har inga planer på att sluta än. Men jag är kräsen och får väldigt ofta nya idéer. Ångrar man sig är det bara att täcka eller göra om. Min första tatuering är täckt med min senaste. Något jag är väldigt noga med när jag väljer en tatuering är att den skall ha en ordentlig bakgrund och betyda något för mig.

IMPULSER – Det är nog mitt mellan namn, jag älskar impulser och det är nog det som får mig att gå framåt. Jag älskar att planera men det är troligen bara för planerandes skull, när man väl kommer till målet så vill jag hellre gå på impulser. Det blir lite roligare då helt enkelt.

Jag skulle kunna göra denna lista hur lång som helst men jag tror inte att ni orkar läsa mer för denna gång. Vad vill du veta om mig?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.