Produkten du inte behöver - Veet Sensitive Precision Beauty Styler
Skönhet & Mode

Produkten du inte behöver – Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Ute efter något nytt som kan hjälpa dig att forma ögonbrynen? Här kommer ett tips på hur du sparar dina pengar från ett dyrt köp.

Veet lanserade Sensitive Precision Beauty Styler för en tid sedan, rätt länge sedan faktiskt. Det var under den perioden som jag inte tittade speciellt mycket på tv och missade att reklamen för denna visades flera gånger i timmen. Min mor däremot missade den inte och gick självklart och köpte sig en.

Nu några månader senare fick jag upp ögonen för den då den igen börjar gå som tv reklam. Frågar min mor vad hon tyckte om den för att se om det är värt att köpa den. Hon hade tydligen endast använt den två gånger och gillade den inte. Så det var inte så svårt att fråga om jag kunde få låna den ett tag för att se vad jag tyckte.

Och nu har det gått ett tag och jag har försökt mig på den i alla möjliga olika vinklar och nivåer. Min tanke var att försöka få till snygga och jämna bryn med den och lite annan oönskad hårväxt i ansiktet kanske. Men jag skall vara helt ärlig, nej jag gillade den inte heller!

Produkten du inte behöver - Veet Sensitive Precision Beauty Styler-1

Denna Sensitive Precision Beauty Styler (hårborttagningstrimmer) skall hjälpa dig att ta bort oönskad hårväxt som kan vara svår att komma åt. Och helt smärtfritt skall det vara. Ögonbrynen är inte svåra att komma åt med en pincett och kan du tråda säger jag bara grattis (kan du lära mig?). Att det inte gör ont är för att den klipper av stråna och inte drar upp dom. Så har du mörka hårstrån blir det inte snyggt att köra med denna. Det blir bara svårare att ta bort dom strån som verkligen syns när du väl kapat av dom. Nej till ögonbrynen använder jag hellre en pincett i framtiden. Men om vi säger att denna nu skulle ta bort alla oönskade strån på ett snyggt sätt så är den ändå väldigt klumpig att försöka få till på ett bra sätt runt brynen.

Skall du däremot använda den till bikinilinjen som du också kan göra så fine, där är det nog inga problem att få det snyggt. Jag har dock inte testat, men blir faktiskt lite sugen på det nu när jag sitter och skriver om det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.