Skönhet & Mode

VeckoRevyn – Box of Beauty

VeckoRevyn - Box of Beauty

Jag hade helt glömt bort den, men så en dag låg den där i brevlådan och gjorde mig genast på bättre humör. Ja och självklart väldigt nyfiken! Den här boxen sägs vara en premiärbox så jag antar att det kommer flera. VeckoRevyn har med andra ord hängt på trenden med skönhetsboxar. Inte gråter vi för det!

VeckoRevyn - Box of Beauty

Så premiärboxen innehåller bästsäljande produkter från det superexklusiva franska varumärket Clarins. Totalt fem produkter varav en är en hemlig överraskning.

VeckoRevyn - Box of Beauty

Moisture Rich Body lotion
Underbar bodylotion med sheasmör som är intensivt återfuktande och gör hyn silkesmjuk. Passar alla hudtyper.

Instant Light Complexion Base
Ger din hy ett fantastiskt glow! Blanda i din hudcreme eller lägg under din makeup för lyster och hållbart resultat.

Natural Lip Perfector
Storfavoriten bland läppglans! En underbar gelformula som vårdar och ger fylligare läppar med en oemotsåndlig doft av vanilj och kola.

Wonder Perfect Mascara 
Mascaran med trippeleffekt – volym, längd och curl. Bäddar in fransarna från roten och skapar en eyelinereffekt.

OPI – My Pointe Exactly (Hemliga Produkten)
Ett lack med  helt utan täckning, tyvärr. För att få någon som helst nyans på lacket krävs minst 4 lager. Hade dock kanske önskat ett något nyare alternativ då just denna nyans funnits några år redan på marknaden.

Jag är väldigt nöjd med produkterna även då jag visste om vilka det skulle vara innan (förutom den hemliga produkten). Storleken på boxen var något mindre än Glossybox och Lookfantastic, men absolut inget negativt med det. Boxen behöver ju inte vara större än att produkterna får plats.

Som jag känner nu kommer detta bli en återkommande box för min del om möjligt. Gillar att det är samma märken i boxen och just denna gång kanske inte så vanligt märke.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Månadens Produkt – Clarins Instant Light Natural Lip Perfector – Daretobeyou.se 28 mars 2016 at 22:37

    […] lilla tub (5ml, original är på 12ml) fick jag med Box of Beauty tidigare i månaden och jag har inte gått en dag utan den. Är rädd att den snart tar […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.